Wpis z mikrobloga

• 67
@DestroDevil: moim zdaniem normalna reakcja czlowieka na widok osoby, z ktora Cie cos kiedys laczylo (umieranie w srodku) szczegolnie w takiej sytuacji, ze wypina rozneglizowana dupsko przed jakimis obcymi typami w internecie, natomiast zupelnie nienaturalna byla reakcja z tym szacunkiem.

Najlepiej to by zrobil, jakby zerwal z nia w 100% kontakt. Za 3-4 lata czas by wyleczyl rany i mialby to gdzies.
  • Odpowiedz
moim zdaniem normalna reakcja czlowieka na widok osoby, z ktora Cie cos kiedys laczylo (umieranie w srodku) szczegolnie w takiej sytuacji, ze wypina rozneglizowana dupsko przed jakimis obcymi typami w internecie, natomiast zupelnie nienaturalna byla reakcja z tym szacunkiem.

Najlepiej to by zrobil, jakby zerwal z nia w 100% kontakt. Za 3-4 lata czas by wyleczyl rany i mialby to gdzies.

@Dawul: wy to myślicie chyba, że on był w
  • Odpowiedz
  • 9
@BlueTony: jakich filmow romantycznych co Ty pieprzysz xD. Tak wyglada zycie. Nawet jak na poczatku chcial ja tylko stuknąć, to potem spotykal sie z nia 8 lat, a nawet wiecej niz spotykal, bo tez z nia mieszkal i inwestowal w nia, bo ona tak nie wygladala jak kiedys zaczela sie z nim spotykac.

Tys chyba nie byl w zadnej relacji, zeby wiedziec, ze jak sie z kims dluzej spotykasz, nawet
  • Odpowiedz
Niby jeden z najpotężniejszych polskich YouTuberow

@DestroDevil: nie najpotezniejszych tylko poprostu wlodarz fame, gdyby nie bylo fame albo grubasa w fame to nikt by nawet sie nim nie zainteresowal poza jakimiś goścmi z którymi cos kiedys robil jak ten pergamin z bandzi czy inny ulfik
  • Odpowiedz
oni byli razem 8 lat

@paniswiata: co z tego? To nie musiał być związek romantyczny. Nie każdy tak podchodzi do związków.

jakich filmow romantycznych co Ty pieprzysz xD. Tak wyglada zycie. Nawet jak na poczatku chcial ja tylko stuknąć, to potem spotykal sie z nia 8 lat, a nawet wiecej niz spotykal, bo tez z nia mieszkal i inwestowal w nia, bo ona tak nie wygladala jak kiedys zaczela sie z nim
  • Odpowiedz
  • 0
@BlueTony: no dobra, ale podaj jakies argumenty na swoja teze, bo na razie nic nie potwierdza tego, ze to byla zwykla d--a ktora chcial miec na wylacznosc.
  • Odpowiedz
no dobra, ale podaj jakies argumenty na swoja teze, bo na razie nic nie potwierdza tego, ze to byla zwykla d--a ktora chcial miec na wylacznosc.

@Dawul: argument na jaką tezę? Wyżej ci jasno i wyraźnie napisałem, że nie każdy myśli w ten sam sposób. Chcesz przeczyć temu, że czasami ludzie są ze sobą dla korzyści, że każdy myśli inaczej, że wiele osób postępuje inaczej?
To ty twierdzisz, że on
  • Odpowiedz
Na razie, oprocz tego, ze ludzie sa rozni nie napisales nic co mogloby swiadczyc, o tym ze Bombel nie byl z nia na powaznie.

@Dawul: przedstawiłem swoją opinię.
  • Odpowiedz