Wkraczam do świata Apple - kupiłem żonie iPhone 15. Sam siedzę na #android i Pixel 8 no ale ciekawość i potrzeba zmiany telefonu doprowadziła do zakupu jabłuszka.
Pytanko - w zestawie jest kabel, a co z kostką do ładowania? Wystarczy standardowa 20-30W czy lepiej kupić oryginalną?
@czympyrympym tak jak wyżej - jak dobrej marki to może być zamiennik typu Ugreen itp.. 20W myślę, że to taki kompromis między szybkim ładowaniem a nie zajechaniem baterii po jakimś czasie
@czympyrympym więcej niż 20W nie ma sensu - z tego co pamiętam taki jest limit jakim można ładować ip15 po kablu. Ładowarka może być dowolna byle dobrej jakości i z power delivery.
Kupilem chate po starej babci i ciągle przychodzi do mnie czarny kot, różowa mówi abym przeganiał bo będzie szczać w ogrodzie, a mi go trochę szkoda jednak.
Pytanko - w zestawie jest kabel, a co z kostką do ładowania? Wystarczy standardowa 20-30W czy lepiej kupić oryginalną?
#iphone #apple #ladowarka
Komentarz usunięty przez autora
20W myślę, że to taki kompromis między szybkim ładowaniem a nie zajechaniem baterii po jakimś czasie