Wpis z mikrobloga

Ostatnio w biedronkach stale blokują mi się paragony w drukarce i nie dostaje paragonu wcale. Już miałem tak kilka razy, wołam wtedy pracownika, a ten zawsze mówi że nie da się wydrukować drugi raz i po prostu nie dostanę tym razem paragonu. To jest w ogóle zgodne z prawem?
#biedronka #syf #pytanie #prawo #polska
HumanBeing - Ostatnio w biedronkach stale blokują mi się paragony w drukarce i nie do...

źródło: 0b1726fb424e96b2c873b0d36017855aaca326df3ed75bffb1f1a1f65d0cba18

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Rasteris czasami się zdarza że brakuje papieru, trzeba wtedy czekać zwykle 10-20 minut na pracownika żeby przyszedł i wymienił papier w kasie samoobsługowej. Najgorzej jak się kupuje mrożonki albo lody, bo wtedy często się tylko do w-------a nadają. Ale w tej sytuacji o której pisze wyżej, nie zabrakło papieru w drukarce. Papier się czasami zawija i blokuje wewnątrz drukarki, słychać dźwięk jakby paragon się drukował, ale żaden paragon nie wychodzi z
  • Odpowiedz
  • 0
@Patryk4 i pewnie pół godziny to potrwa. Kiedyś promocja nie chciała wejść na kasie i za kierowniczką czekałem z 15 minut, później ona nie wiedziała czegoś i razem chodziliśmy w koło po całym sklepie bo pytała się innych pracowników co ma zrobić xD
  • Odpowiedz
@HumanBeing: Można wydrukować duplikat nawet z poziomu menu drukarki fiskalnej (tymi guziczkami na drukarce sie wklikujesz). Tak mi kiedyś koleś wydrukował po zmianie papieru.
  • Odpowiedz