Wpis z mikrobloga

to że córka przeszła mu przez myśl jest bardzo niepokojące

@thorgoth: może niech tą córkę nakłoni do podjęcia takiej pracy. Nawet jak on jej nie dotknie, to inni skorzystają
  • Odpowiedz
@mannoroth Nie wiem jak na rynku swin na sprzedaz, ale ogolnie Lomza ma zajebiste kobiety. Wyzszy odsetek dobrych dup widzialem chyba jedynie w warszafce.
  • Odpowiedz
Nie wiem jak na rynku swin na sprzedaz, ale ogolnie Lomza ma zajebiste kobiety. Wyzszy odsetek dobrych dup widzialem chyba jedynie w warszafce.

@Daqnny: ta xd to samo słyszałem i o olsztynie i o ełku m in xddd to raczej efekt cheerleaderki plus to że na ulicy itp ciężko się przyjrzeć
  • Odpowiedz
@Eremites Mam żonę z Łomży wiec potwierdzone info Xd Uwazam, ze podlaskie w porownaniu z innymi wojewodztwami jest top jesli chodzi o dziewczyny, a duzo po polsce jezdze. Dodatkowym plusem są polackie mordy i manlectwo wiekszosci podlaskich chlopow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@thorgoth: ten cały post jest niepokojący. Oblech 40 lat narzeka, że są "stare k------a" same w okolicy (co najmniej 5 lat młodsze od niego, ale mniejsza),l. Narzeka na brak młodszych i zgrabniejszych, bo zonejakby chciał b----ć takie (i tak pewnie 3 ligi wyżej od niego), no to przecież ma w domu żonę. A on nie chce żony, która najpewniej i tak w lepszej formie niż on. No ma jeszcze te
  • Odpowiedz