Wpis z mikrobloga

#kino #film #zalesie #bekazpodludzi miałem obejrzeć maraton filmowy Władcy Pierścieni a wykruszyłem sie już po pierwszej części, bo dzieciarnia musiała cały czas coś w--------ć, sapać jak janusz z nadciśnieniem, śmiać sie na głos, kopać w fotel a niektórzy to się tak wyperfumowali na te randki ze swoimi joolkami, że CK One było czuć 4 siedzenia ode mnie, pozdro tag #perfumy. Chyba tylko dramaty mi zostały, bo klasyka ani akcyjniaka już nie mogę obejrzeć. Jak widzę, że 3/4 klientów przed skasowaniem biletu ustawia się ze zgodami rodziców, to już wiem, że będzie wesoło.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nienawiść do CK One tak zostałem wychowany, ten kto się nim psika to oskarek jest j----y. Następnym razem weź 20 strzałów kurosa i 20 strzałów jakiegoś kloacznego oudowego araba i będziesz miał pustą salę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@czarny_piotrus: pozdrowienia do tagu #perfumy mocno sarkastyczne, bo używam tylko antyperspirantu i dezodorantu, jedyne perfumy, jakie kupiłem w życiu to Azzaro Chrome Legend, ubyło 1 cm flakonu od góry, z czego większość nie została wypsikana tylko odparowała xd @BozenaMal jeszcze na domiar złego kojarzył mi się z gówniarskimi czasami jak miałem 8 lat i wtedy nie interesowało mnie coś innego niż Cartoon Network, Disney i Pixar, a
  • Odpowiedz
@Pandillero: Jak do kina to imo tylko do kina studyjnego albo jakiegoś na obrzeżach miasta. Kin w centrum unikam jak ognia, chyba że w tygodniu i w godzinach porannych (jak np. mam wolny dzień).
  • Odpowiedz