Aktywne Wpisy
Boroborro +5
Siemanko, otwieram kebaba ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale takiego czystego, dobrego z fajna obsługa i dbałością o jakość produktów i obsługę klienta, nie żadna obsrana budę. Jestem na etapie budowania menu i całego konceptu jeżeli chodzi o jedzenie. Wiadomo, mam już sporo natomiast chciałbym żeby kebabowe mirki doradzili. Co powinien mieć według was dobry kebab? Wiadomo każdy ma inny gust ale przyda się parę sugestii. Oczywiście jak otworzę
mr-dawid +13
#zaginieni #nastolatki #pomagajzwykopem #policja
Zaginęła 15-letnia Wiktoria z Nowego Sącza. Miała iść do szkoły, ale nie dotarła.
https://sadeczanin.info/wiadomosci/pilne-zaginela-15-letnia-wiktoria-z-nowego-sacza-miala-isc-do-szkoly-ale-nie-dotarla-tam
Zaginęła 15-letnia Wiktoria z Nowego Sącza. Miała iść do szkoły, ale nie dotarła.
https://sadeczanin.info/wiadomosci/pilne-zaginela-15-letnia-wiktoria-z-nowego-sacza-miala-isc-do-szkoly-ale-nie-dotarla-tam
W 2022r. zaczynała się wiosna, czyli w sumie życia a ja leżałem pijany w ciągu alkoholowym w wynajmowanym mieszkaniu. Pracowałem w #kolchoz i miałem długów na ponad 20k i zaczynali się odzywać komornicy. Wezwania do sądów, jakieś ponaglenia, dziesiątki telefonów. Ja akurat byłem w półowie miesiąca i nie miałem kasy na nic, nawet by jeździć do pracy. Siły też nie, bo chlałem już tak mocno, że jak się budziłem to byłem pijany i dobijałem się w ciągu godziny aż zasypiałem.
To był moment, gdzie zacząłem podejmować pewne kroki by się wylogować. Nie będę pisał jakie, no ale byłem wtedy najbliżej wylogowania z gry. Z bezsilności, cierpienia. Wybór padł na pociąg. W ostatnich dniach odezwała się do mnie siostra. Przegadałem z nią kilka dni, rodzicom powiedziała i mnie zabrali. Jak po mnie przyjechali to też pijany byłem, jak poszedłem na parking w okolicy gdzie podjechali to się rozbeczałem jak do nich podchodziłem.
Gdyby nie siostra, i gdyby nie rodzice, to bym był na miejscu szczepana. Przeczytalibyście prawdopodobnie jakiś artykuł o samobójcy pod pociągiem i to bym był ja.
Nie było łatwo. Zamieszkałem u starych i cała wypłata szła na spłatę długów. Miałem blokady na kontach, mieli mi prawie zająć samochód. Przez rok czasu jedyne na co mnie było stać to paliwo do auta by jechać do pracy i spowrotem, i to i tak jak napiwki były. Nawet na fajki mnie nie było stać. Oczywiście jak pojawiała się gotówka to dalej chlałem, bo tak się nie da zyć na trzeźwo. Jakoś w grudniu zeszłego roku poszedłem do banku i spłaciłem wszystkie zajęcia. Jak wyszedłem to w aucie płakałem ze szczęścia że już koniec. Nawet została jakaś kasa, to kupiłem sobie gopro. W grudniu przestałem pić.
W lutym chyba jakoś miałem nawrót, znowu zacząłem pić przez tydzień.
Od lutego czysty. Od czerwca nie palę szlugów.
Od dna da się odbić, ale upadek bardzo mocno boli.
W najgorszych momentach ratowała mnie myśl, że magik zawsze może być wykonany. Ewentualnie jadę za granicę i będę bezdomnym w Hiszpanii a potem dopiero magik.
Mi się udało, ale @Debil_Lesny czy @szczepan455 nie mieli tyle szczęścia.
#przegryw #niebieskiepaski
Dziwi mnie tylko, że w teoretycznie złym okresie (2023) miałeś siłę nagrywać filmiki i miałeś na nich całkiem dobry humor. Mi by chyba nie chciało
Komentarz usunięty przez autora
@Kaker wtedy za bardzo nie myślałem o innych. Druga sprawa to szczepan nie dodał nic od dodania postu z chemią do wylogowania
@damianos061 No uguem jestem teraz na zerowym poziomie a byłem na minusowym. Straszne, jak sobie patrzę w przeszłość to nie chciałbym nigdy wracać. Ostatnio miałem awarię w banku i aplikacja mi pokazała 0zł na koncie, to miałem takie