Wpis z mikrobloga

#famemma
Dziś czytałem że przychody spółki to było w zeszłym roku 30mln , z tym że uwaga przychody na końcu listy dochód około 430 tys za cały 2023x-) to ja się pytam gdzie te wszystkie miliony które firma zarabia te bogactwa, wszystko w kredycie na firmę hahaha
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arnoldwszywka: sprawdź sobie spółkę ISEM która jest podana na stronie przy sprzedaży PPV i są w niej wszyscy czterej włodarze. Zysk netto za 2023r. 25 mln zł
  • Odpowiedz
@Jerzy_Kudelski: w 2023 r. mieli więcej gal (doszły friday areny) i była loteria z Buddą, natomiast 2022 to rekordowe gale pod względem PPV, ciężko określić co dokładnie przełożyło się na większy zysk. Ciekawe będzie też sprawozdanie za 2024, bo niby dwie loterie, ale też ogromnie kosztowna gala na Narodowym. Co ciekawe HL miał większy zysk w 2022 niż Fame, ale Clout idzie słabiutko.
  • Odpowiedz
@CeZ_ Cloutowi się przyglądam od początku, mocno mnie intrygowała dysproporcja w zyskach netto biorąc pod uwagę zaangażowanie "góry" jak i aspektu wizerunkowego tzw "społeczności" Mocno mnie zaskoczyłeś z RZIS Fame ale przyznaje Ci rację i nie ukrywam, że się tego nie spodziewałem. Pozdrawiam
  • Odpowiedz