Dzisiaj oberwał Patryk, jutro może zostać skrzywdzony ktoś z waszych bliskich albo nawet wy sami. Do tego prowadzi liberalizm i nieustanne niszczenie wspólnoty narodowej!
@Tagliacozzo: ostatnio cos nawijal o pakolach, a znajac takich dzikusow (oni sa nawet wysmiewani przez swoich braci wiary) to rzucaja sie w szesciu z zaskoczenia XD
@cyprianos: Trzy razy edytowałeś komentarz, najpierw kazałeś mi "wypppdalać", potem zacząłeś coś bredzić o faszyzmie, a teraz przybierasz pozę lamentnika. Nie ze mną te numery.
@Igtorn: nie jestem pedolibkiem :) pedolibki to faszole i zamordyści. Skoro wiesz co to pedolibek, wiesz, że nie maja nic wspólnego z klasycznymi liberałami :)
@cyprianos: Będę się modlił za jego rychły powrót do zdrowia, wykrycie i osądzenie sprawców i za otrzeźwienie dla Patryka, bo lubię jego humor i uważam, że w jakiś sposób pomógł wielu młodym chłopakom, a już na pewno nie zasłużył na kolejne pobicie. Uważam jednak, że świat ma lepsze alternatywy dla mężczyzn i kobiet niż cofnięcie się w rozwoju społecznym do tego mitycznego klasycznego liberalizmu i łudzenie się, że tym razem
@Igtorn: spoczko ale klasyczny liberalizm to nie dewiacje, to co opisujesz to pedolibków czyli taka kawiorowa postmodernstyczna lewica, do której nie należę :) kłócimy się chyba o pojęcia. Dla mnie liberalizm to przede wszystkim prawo do własności i wolności osobistej, wolność wypowiedzi, wolność poglądów, a nie zaprzeczanie biologii albo zabijanie dzieci nienarodzonych i narzucanie komuś zmian pojęć na siłę. To na co amerykanie mówią "liberals" to nie jest żaden liberalizm
@cyprianos: Widać że bredzisz i nie masz pojęcia. W Ameryce może Sanders jest jedynie lekko lewicowy, socjalistów tam praktycznie nie ma. Liberalizm to właśnie skrobanie dzieci, przyklask do dawania d--y, kapitalistyczny hedonizm i egoizm
Jesteś ignorantem, przyjąłeś amerykańskie przeinaczone pojęcie słowa liberalizm i tyle.
Tak, liberalizm to jest kapitalizm(który pedolibek wspiera kapitalizm?), Tak, możesz dawać d--y jeśli jest Twoja(katolicy tez to robią, mimo że nie moga), Nie, nie możesz skrobać, jeśli dziecko Ci nie zagraża.
Przeczytaj w wikipedii co to jest liberalizm klasyczny. Liberał nie może zmuszać czyjejś wolności i mienia, jedyny wyjątek to zagrożenie mienia albo życia. Średnio mi to pasuje do "aborcji w dowolnym
@Kaktus80: https://www.miejski.pl/slowo-Pedolibek pedolibek jak widzicie to hipokryta, który podaje się za libka, a naprawdę ma dowolnie inne poglądy. To tak samo jakby satanista się ochrzcił i uważał za członka kościoła, po czym wracał do czytania Biblii Szatana xD
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
#szarpankizzyciem #revoltagainsthemodernworld #borzoj #borzoi
Wszystkich was zadusi dyktat wielkiej finansjery, któremu się dobrowolnie oddajecie, szkoda.
Tak, liberalizm to jest kapitalizm(który pedolibek wspiera kapitalizm?),
Tak, możesz dawać d--y jeśli jest Twoja(katolicy tez to robią, mimo że nie moga),
Nie, nie możesz skrobać, jeśli dziecko Ci nie zagraża.
Przeczytaj w wikipedii co to jest liberalizm klasyczny. Liberał nie może zmuszać czyjejś wolności i mienia, jedyny wyjątek to zagrożenie mienia albo życia. Średnio mi to pasuje do "aborcji w dowolnym
https://pl.wikipedia.org/wiki/Liberalizm_klasyczny