Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +19
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Minieri +102
As kier Livakovicia za faul na Lewandowskim
Mirror: https://streamin.one/v/b4373447
#mecz #meczgif #reprezentacja
Mirror: https://streamin.one/v/b4373447
#mecz #meczgif #reprezentacja
#polityka #kanalzero #4konserwy #neuropa #bekazpisu
Zawsze możesz napisać gdzie tam jest afera i ile z tych 14 mld. i w jaki sposób UKRADŁ Morawiecki. Chętnie poczytam ;p
No chyba, że uważacie lud który podobno kochacie za jakiś dzbanów których nie należy informować o takich rzeczach?
@danob99:
Obejrzyj film Stana albo zapytaj OPa jakie 3 podmioty dostały hajs. Co mnie pytasz?
Komentarz usunięty przez moderatora
Po wiecie Polacy hehe, co prawda wybraliście sobie rząd hehe, wiadomo suweren hehe ale nad waszymi pieniędzmi całą kontrolę może mieć tylko boska partia PIS i ludzie z nią związani.
No fakt nie ma żadnej
Jeśli wierzysz Wyrwałowi, to ja nie mam pytań. Artykuł
o Grotach, artykuł
o aresztowanych żołnierzach - oba okazały się manipulacją i gowno warte.
@
Jest podpisany z imienia i nazwiska i na końcu masz notkę o możliwym powiązaniu osobistym autora.
A Ty co zaprezentujesz?
@mietek_znad_morza:
Moim zdaniem Niemcy powinni produkować.
@Thorrand: Oto i jest, koronny agrument prawactwa, Niemiec urojony xd
@mietek_znad_morza:
Ale to był