Aktywne Wpisy
walicwasss +657

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +201
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!

źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz
#polityka #kanalzero #4konserwy #neuropa #bekazpisu
źródło: IMG_4190
PobierzZawsze możesz napisać gdzie tam jest afera i ile z tych 14 mld. i w jaki sposób UKRADŁ Morawiecki. Chętnie poczytam ;p
No chyba, że uważacie lud który podobno kochacie za jakiś dzbanów których nie należy informować o takich rzeczach?
@danob99:
Obejrzyj film Stana albo zapytaj OPa jakie 3 podmioty dostały hajs. Co mnie pytasz?
Komentarz usunięty przez moderatora
Po wiecie Polacy hehe, co prawda wybraliście sobie rząd hehe, wiadomo suweren hehe ale nad waszymi pieniędzmi całą kontrolę może mieć tylko boska partia PIS i ludzie z nią związani.
No fakt nie ma żadnej
Jeśli wierzysz Wyrwałowi, to ja nie mam pytań. Artykuł
o Grotach, artykuł
o aresztowanych żołnierzach - oba okazały się manipulacją i gowno warte.
@
Jest podpisany z imienia i nazwiska i na końcu masz notkę o możliwym powiązaniu osobistym autora.
A Ty co zaprezentujesz?
@mietek_znad_morza:
Moim zdaniem Niemcy powinni produkować.
@Thorrand: Oto i jest, koronny agrument prawactwa, Niemiec urojony xd
@mietek_znad_morza:
Ale to był