Wpis z mikrobloga

@Edyward: w związku z tym zdjęciem z mema nie pamiętam czy na fb czy na wykopie znalazł się raz koleś z tego zdjęcia i pisał, że było to jakieś zdjęcie na konkurs o narkotykach czy jakoś tak. Jak widać wyszło perfekcyjnie xD
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec ehhh, kolejny co nie ma co robić w życiu tylko bawić się w grammarnazi, postuje tu codziennie tyle komentarzy, że to czy gdzieś jest przecinek czy go nie ma mi lata i powiewa. Ja rozumiem, że po filologii polskiej nie ma pracy, ale nie musisz na innych odreagowywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ehhh, kolejny co nie ma co robić w życiu tylko bawić się w grammarnazi, postuje tu codziennie tyle komentarzy, że to czy gdzieś jest przecinek czy go nie ma mi lata i powiewa. Ja rozumiem, że po filologii polskiej nie ma pracy, ale nie musisz na innych odreagowywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@TypowyDaltonista: Mam kilak zawodów i żaden z nich nie ma nic wspólnego z filologią polską.

Nie rozumiem osób (w tym ciebie), którzy w życiu kierują się bylejakością i są niechlujni tylko dlatego, że muszą napisać coś o kilka sekund szybciej, jakby zaraz mieli umrzeć i
StaryWedrowiec - >ehhh, kolejny co nie ma co robić w życiu tylko bawić się w grammarn...

źródło: jesteś_niechlujny

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@borsiu Szybciej się robi screenshoty, wycinasz i wklejasz, jak dla mnie szybciej niż jakieś zapisywanie a przynajmniej na samsungu i ubuntu.
  • Odpowiedz