Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
mickpl +384
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
@bylemtam: W fordzie? Przednia szyba jest podgrzewana tak? I jej nie ubezpieczyles?
odwaznie. Ja sie tam nie znam ale cos mi sie wydaje ze tanio nie bedzie :D
https://maps.app.goo.gl/snCxV95oZLTo2ked7?g_st=com.google.maps.preview.copy
Co do jakości się nie mogę przyczepić, bo wszystko było wykonane w jeden dzień (podstawiłem auto, pojechałem do domu uberem i po kilku godzinach odbierałem - o ile dobrze pamiętam). Auto z szybą jeździ do dziś. Co do kosztów to się nie wypowiem, bo sama szybę ogarniał serwis, a ja tylko podstawiałem auto i dawałem podpis.
@korbuzz dzięki za namiary, sprawdzę jutro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak se rozbiłem o 11.00 to następnego dnia o 15:00 już odbierałem samochód z nową szybą