Aktywne Wpisy

Tzw "najseksowniejsza piłkarka świata" - 17 mln obserwujących na insta.
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
źródło: Gv9zPbxWMAAM_PA
PobierzUwaga frajerzy mam ważny komunikat!
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
źródło: IMG_1214
Pobierz

A dla konfiarzy co dalej myślą, że nie ma nic wspólnego AfD z kacapami to polecam wrócić do szkoły i przypomnieć sobie stary pakt:)
@d4wid: Tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nasza polityka jest zabawna.
Konfederacja jest ruska.
PiS jest ruski.
PO
@SStoumer: aha i dało to coś oprócz wyświetleń i lajków na jutubie? warto wchodzić w sojusz z taką partią bo suby wskoczą? xD
@SStoumer: i co Urszula na to?
@d4wid: co to za różnica jak te dwa kraje współpracują że sobą od setek lat?
Może w końcu dojdzie do was , że nie ważne czy ktoś jest pro niemiecki czy prorosyjski. W jednejni drugiej opcji są to osoby antypolskie i to powinno już zapalc czerwone światło i oddalać się od ludzi co chcą dzielić Polskę na pro niemiecka czy pro rosijska.