Aktywne Wpisy
ProstolinijnyW +16
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
WilecSrylec +452
Pamiętacie jak kilka lat temu w Warszawie spadł autobus z wiaduktu? Zginęła wtedy jedna osoba, a 22 zostały ranne. Sprawca wypadku dostał 7 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Oczywiście skuteczny jak wszystko w Polsce, dziś rano potrącił człowieka i uciekł z miejsca wypadku, może dla zachęty dostanie drugi zakaz.
31-latek w środę rano potrącił mężczyznę na rondzie Tybetu w Warszawie. Kierowca zbiegł z miejsca wypadku, ale wkrótce został zatrzymany. Okazało
rodzice zauważyli, wpadli w szał, kazali mi wyjąć, wzięłam rękawiczki gumowe, reklamówkę, wyrzuciłam go kosza na zewnątrz, przeprosiłam i powiedziałam że nadal się zapominam bo jednak kilka lat mieszkania w melinie robiło swoje, ale to nic nie dało, matka wpadła w szał, dostała histerii, rzuca rzeczami, powiedziała że nie chce mnie znać, że mam się do niej nie odzywać (zawsze tak mówi jak się w----i na mnie czy na ojca), że dla niej nie istnieję, wiem że jak ktoś wpada w szał to nie ma sensu z taką osobą rozmawiać póki się nie uspokoi (jak np. w pracy szefowa mnie w----i to też czekam aż się uspokoję i dopiero wtedy rozmawiam na spokojnie) i lepiej poczekać, więc poszłam do pokoju, włączyłam muzykę, ojciec do mnie z wyrzutami że nawet jej nie przeproszę, ale ona mówi że nie chce mnie znać i że wydała na łazienkę 20 tys i gdyby się zapchało to by pieniądze poszły w błoto, no głupio mi jest, ale przeszłości nie zmienię, czasu nie cofnę, w sumie myślałam żeby jej przelać na konto to 20 tys ale to wszystko co mam, bym została bez środków do życia, a w sumie to przecież to opakowanie wyjęłam, więc koniec końców nic się nie stało
ja nie umiem mieszkać kimś, nie umiem się dopasować, jestem samotnikiem i zdaję sobie z tego z sprawę że najlepiej mi jak jestem sama ze sobą, mieszkanie z innymi i życie pod dyktando domowników jest dla mnie skrajnie ciężkie, chciałabym mieszkać sama w niewielkim domu z balkonem i niewielkim ogródkiem i tyle by mi wystarczyło, balkon, ogródek gdzie bym mogła sobie hodować jeżyny i pomidory i mieszkanie samemu
nie wiem co zrobić żeby naprawić sytuację, wiem że głupio zrobiłam i że z------m im niedzielę, ale to automatyczny odruch, najgorzej jak się nie chce zrobić nic złego, a zrobi się coś złego przypadkowo i nieumyślnie
#zalesie #s----------e #rodzice #samotnosc #pytanie #sprzatanie
Raczej nie trzeba było by kuć łazienki tylko wystarczył by jaki kret czy inny kwas.
matka się dużo gorzej zachowała od Ciebie więc bym sobie nie robił wyrzutów, zepsułaś komuś niedziele. to matka ją sobie zepsuła sama
to nie jest powód aby odstawać p-------a i się tak zachowywać jakbyś co najmniej im przypadkiem psa zmikrofalowała..
Tragedia. Mieszkac z rodzicami, ktorzy zle na ciebie wplywaja, dzielic kuchnie, lazienke. To chyba juz lepiej wynajac pokoj z obcymi ludzmi. Przynajmniej macie na siebie nawzajem wywalone.
Chociaz prawda, ze wrzucanie do klopa ppdpasek i innych twardych papierow to tez jakies skrzywienie.
@Zoyav: co
eh no ale mi głupio, nie lubię
@Zoyav: diagnoza - Twoja matka jest p----------a
@Zoyav: Ty słyszałaś o istnieniu czegoś takiego jak kosz na śmieci?
wiec możesz na to inaczej popatrzeć, oni Tobie znacznie większy problem zrobili ( ͡º ͜ʖ͡º)
nawet się tak wobec mnie rodzice nie zachowywali jak wyłupałem tynk w
mieszkam z nimi tylko
No cóż nie dziwię się matce, też bym się w------a. Co prawda przegięcie z tym co ci powiedziała, że cię nie chce znać ale jak widać u was to rodzinne.
Raczej nie trzeba było by kuć łazienki tylko wystarczył by jaki kret czy inny kwas.
@badej123: też jestem cholerykiem (chyba)
@wankstain: na słuchawkach, ja się muszę wyciszyć
w domu nie wyrzucam ale stara mi się zapomnieć, w bloku miałam w------e bo wszystko schodziło bez problemu więc czemu miałabym tego nie robić