Aktywne Wpisy
Adek1243 +5
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +248
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Dodatkowo wiele osób chwali cały ekosystem Appla. Mógłby ktoś wyjaśnić ten fenomen? Jaka jest różnica pomiędzy normalną konfiguracją słuchawek na Androidzie a konfiguracją Iphone vs Airpods?
Czy naprawę tak warto kupić iphona?
#apple #iphone #smartfon #telefony #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Czy warto przesiadać się z Androida na IOS?
@pasta_alla_carbonara: a co z baterią jest nie tak?
@nietopies: dlaczego miałbym nie przetrwać i dlaczego potem nie wrócić? :)
Też co jakiś czas myślę nad przejściem na IOS tyle że ja akurat Windowsa na Macosa nie zamienię więc tutaj zaleta IOSa odpada. Lubię telefony z dużymi ekranami więc IP 15 Pro max a to już koszt, który jeszcze jakoś byłby do udźwignięcia ale płacąc tyle za telefon trzeba by było mieć jeszcze jakieś dobre ubezpieczenie.
Obecnie jestem na Galaxy A52s z 2022r kupiony w promocji za 1200zł. Powiem,
@nietopies: sroga nieprawda
@nietopies: Ciekawa teoria, ale rozmija się z rzeczywistością. Ja wróciłem na Androida po kilku latach z iPhone.