Wpis z mikrobloga

Szukam jakiegoś dobrego miejsca do popływania na desce sup w okolicach #opole #katowice #wroclaw (ogólnie województwo Opolskie, Dolnośląskie i Śląskie, ewentualnie Łódzkie, albo północ Wielkopolskiego).

Jezioro Turawskie odpada, bo mam blisko, byłem wiele razy i teraz woda to gnojówka (zakwitnięta na zielono),
Otmuchowskie opróźnione do połowy (przynajmniej chwilę temu jak tam byłem),
Nyskie nie wiem, a nie chce mi się w ciemno jechać 100km (rok temu było gorzej niż na Turawie),

Jakieś inne propozycje na terenie tych 3 województw? Śląskiego i Dolnośląskiego niestety tak nie znam, a nie chcę jeździć w ciemno, bo sezon się kończy.

#woda #jezioro #sport #sportywodne #gownowpis #pytanie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

północ Wielkopolskiego

@Euph0: Chyba południe, bo północ wielkopolskiego to już prawie nad morzem. Na południu przychodzi mi do głowy Antonin ale nie wiem czy mają tam supy i nieco dalej okolice Leszna (Wieleń, Olejnica, Domanice, Boszkowo). Na Dolnym Śląsku na pewno Zalew Mietkowski i Jezioro Bielawskie, może jeszcze Jezioro Bystrzyckie.
  • Odpowiedz
@Euph0: a to musi byc koniecznie jezioro? We wroclawiu supy widac na odrze, na olawie (ktora ma zajebisty bieg na poludnie od wrocka), w dolinie baryczy tez troche tego, ogolnie tam gdzie kajaki tam i supy widuje.
  • Odpowiedz
  • 0
@kotlet_schabowy_panierowany: Faktycznie chodziło mi o południe XD W sensie okolice Kępna, Ostrowa, Kalisza etc. Deskę mam swoją, więc bardziej chodzi mi o czysty kawał wody z zejściem, niż opcję do wynajmu :)

@PurpleHaze Szczerze mówiąc, to jestem totalnym casualem i nie myślałęm jeszcze o pływaniu w rzece, bo jednak ma jakiś tam nurt
  • Odpowiedz