Aktywne Wpisy
![winterberrysandwich](https://wykop.pl/cdn/c0834752/53c196053eab4f27e814239623a18019a46a25e4ae4d572421dd8e0b3ee67306,q60.jpg)
#praca #pracait #programista15k #pracbaza
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
![Pan_Slon](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Pan_Slon_7XGu4qWpGE,q60.jpg)
Pan_Slon +46
Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chce nic powiedzieć, dziadek jakieś bzdury opowiada.
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
![Pan_Slon - Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chc...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/afadf668abaed8b90be876dc81e977a9061664603e58914324cfa107f23ac493,w150.jpg?author=Pan_Slon&auth=b908bc16174b40b127aa3bfb6e05a2a0)
źródło: IMG_7771
Pobierz
- Nie trzeba! Wszystkie jesteście krwiożercze. Cierpicie wszystkie na wściekłość macicy. Nie macie kochanka, męża nie macie. Bestia wam miedzy nogami siedzi. I przez głupi język ta ognista trąba powietrzna wychodzi z was na zewnątrz – wrzeszczał rosyjski parlamentarzysta.
Zwrócił się do jednego ze swoich ochroniarzy i rozkazywał mu: - Podbiegasz do niej i brutalnie gwałcisz. Chrystus zmartwychwstał. Zaiste zmartwychwstał!
Przewodniczący frakcji liberał-demokratów przypominał jeszcze, że zbliża się Wielkanoc i ponaglał swego ochroniarza: - Całuj ją, bierz ją.
Żyrinowski nie pierwszy raz poniewiera i publicznie wyzywa w Dumie kobiety. Nigdy nie został za to ukarany. I nigdy w parlamencie Rosji nie znalazł się mężczyzna, który w takiej sytuacji dałby mu, jak należy, w pysk. Wczoraj w obronie koleżanki też stawała tylko inna dziennikarka.
za: gazeta.pl
Ale dzicz. I oni aspirują do miana Europy?
#rosja #zyrinowski #ukraina
@Aqwart: nie, nie aspirują. Tworzą nową cywilizację, która stoi w konkurencji do Zachodniej i jest oczywiście od niej lepsza. Bo oparta na dumie, tradycji i Bogu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tmb28:
Dokładnie, Huntingtonowskie "Starcie Cywilizacji" realizuje się przed naszymi oczyma.