Aktywne Wpisy

Melkovva_ +222
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
źródło: temp_file576183710148845188
Pobierz
Need +101
#programista15k #korposwiat #pracbaza #antykapitalizm
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Chop był na zakumpach i wstompił jeszcze do sklepu typu Dealz i kupił se Fantę Wielowocowom i Kofolę Oridżinal w puszce, i już jom wypił! Pyszna bardzom, taka chłodna! Pamiętajcie, napoje gazowane są najlepsze z puszek!
źródło: Photo by Loool on June 18, 2024. May be an illustration of text.
Pobierzja ostatnio kupilem cole River od ustronianki z aldi w puszcze, za ok 1.7zl i byla bardzo dobra. Moze to od gazu i ze byla zimna
@ChlopoRobotnik2137 Już była chłodna lekko, ale jeszcze ją na chwilę włożyłem do lodówy.
@obuniem: jesteś upośledzony?
@obuniem: nie wiem, nie jestem lekarzem od takich przypadków
@LRF1000W Koliga nie ma w okolicy sklepa Dealz?
@adriankrasowicz Bo to mój mikroblog.
@emitar Nie wiem, raczej nie, te puszki nie miały nawet polskich etykiet nalepionych. Może tak dostali trochę i tyle. Widziałem jeszcze Kofolę w Carrefourze, ale butelka 1L za chyba 7 zł i jakiś czas temu jeszcze w Biedronce była.
@pjk13: @adriankrasowicz: Ale panowie, jesteście na tagu #frenpill, tutaj zachowujemy kulturę i jesteśmy przyjaźni dla innych. Jak coś wam się nie podoba, to zawsze można zablokować tag.
źródło: angry-apu-now-ms-paint-editable-enjoy-v0-68aco7ipve6b1
Pobierz