Wpis z mikrobloga

#przegryw Szukam pokoju do wynajęcia, do tych najtańszych tylko k*rwa baby akceptują. Nie opłaca się być mężczyzną dla mnie. Oszaleję, oszaleję jeśli jeszcze choć jedna w miarę atrakcyjnie cenowo oferta będzie miała w opisie "TYLKO PANIE". Jeszcze gorzej jak nie ma tego w opisie i dopiero na czacie typ mi oświadcza, że "females only". #!$%@?. A na moje ogłoszenie nikt nie odpowiada.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Linnior88: Domyślam się, że tak jest i dlatego byłbym idealnym współlokatorem, bo przez socjofobię/autyzm niewiele się odzywam do innych, co sprawia że jestem naprawdę cichą osobą, a co do czystości to mam wręcz obsesję na jej punkcie. Nie zaczepiałbym tych lasek, nie ma szans. Ja niezdolny czasami by kogoś przywitać, a co dopiero jakieś podrywy.
  • Odpowiedz
@maupishoon tak, tylko tego nikt z góry nie wie i nie potrafi czytać w myślach.
Ciebie to oburza a ja się wcale nie dziwię. Jakby nie było to w większości przypadków kobiety są łatwiejsze do opanowania niż dorosły byczek.
Jeśli na mieszkaniu są już jakieś dziewczyny to też logiczne że wolą mieć kolejną koleżankę za ścianą niż typa.
One będą mogły swobodnie sobie chodzić w bieliźnie do kuchni i nie będą
  • Odpowiedz
@maupishoon: Napisz właścicielowi wprost że nie pijesz, sprzątasz po sobie i że masz fobię przez co nikogo do domu sprawdzać nie będziesz.
  • Odpowiedz
@maupishoon: ja wynajmuje najtańszy pokój w warszawie za 400 pln z wszystkim included. To tak naprawdę schowek na miotły był a typ tam śpi sobie trzy razy w tygodniu. Nie ma okien ale mu dziurę zrobiłem w ścianie żeby oddychał z kratką wentylacyjną.
  • Odpowiedz
@maupishoon: ehehe eeeee wynajmę pokój w moim domu hmmm tylko Panie z pończoszkami o tak proszę zadzwonić cena do negocjacji tylko nie zapomnij przyjść do mnie w pończoszkach hmmm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
oszaleję jeśli jeszcze choć jedna w miarę atrakcyjnie cenowo oferta będzie miała w opisie "TYLKO PANIE"

@maupishoon: tak działa gettyzacja. Kobiety na mieszkanku będą stawiały warunek właścicielowi, że one nie chcą mieszkać z żadnym mężczyzną, przez co rynek potencjalnych najemców się zmniejsza. Jak się zmniejsza rynek najemców to trzeba obniżyć cenę bo jest mniejsza konkurencja o ten pokój.
Na większą skalę działa to tak samo z dzielnicami gdzie zaczynają osiedlać
  • Odpowiedz