Aktywne Wpisy
jakis_login +260
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
RitmoXL +88
Czy od początku istnienia tego tagu lub może istnienia ludzkości podał ktoś w końcu choć jeden dobry argument za posiadaniem potomstwa czy dalej nic?
Dawno tu nie zaglądałem więc będę wdzięczny za update tl;dr
Przeciez nie jestem zwierzeciem, zeby po prostu sie spuscic w kims i isc dalej robic swoje.
Wiecej sie zastanawiam przed kupnem czajnika niz ty przed robieniem tych corek, a kobiete mam 7 lat i zyje nam sie dobrze wiec mocno
Komentarz usunięty przez moderatora
Zawsze kisnę w opór z tego "argumentu", bo to wcale nie jest tak, że główny zainteresowany stwierdził tak samo, i nie rozumiem czemu niby miałby się poczuć czymś takim urażony xD
@revoolution: Nie żadnych xD po prostu podążaj za swoim ewolucyjnym instynktem, trust me bro
ludzie dzielą się na tych co zadają pytania i na tych co potulnie wszystko łykają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To marginalne przypadki, do ludzi na wózku też się porównujesz, że potrafisz chodzić? Zrobienie sobie dziecka to żadne osiągnięcie xD