Aktywne Wpisy
rastafari85 +152
Nawet wiadro ładniejsze od scyzorykowego, a o smaku to nie wspomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
MishMashStudio666 +364
Dzień dobry!
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
#budujzwykopem #remontujzwykopem #lazienka
- dolać nową ze spadkiem bez skuwania sratej
- zrobić odpływ po obwodzie całej łazienki
- postawić wentylator żeby zwiewał wodę w stronę odpływu
- przekrzywić cały dom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tyle możliwości...
@johny-kowalski: walkin jest zajebiście wygodny i użytkowo i w utrzymaniu czystości. Ale jeśli nie czaisz i nie podoba się, to ne rób, proste.
Co do meritum. @przepan: Musisz mieć spadek, spadek powinien być większy, niż możliwy do uzyskania samym klejem do płytek, inaczej będzie ci zalewało łazienkę. Więc albo nadlewasz resztę łazienki albo kujesz posadzkę w miejscu na brodzik. To groźnie brzmi, ale
@Jarek_P: wg mnie to nie wystarczy poza tym nie jest to praktyczne bo bez listwy nawet jak się wychlapie trochę wody to można ściągaczką jednym pociągnięciem doprowadzić sytuację do porządku a tak to lipa
@Marek_Licyniusz_Krassus: zasadniczą wygodą i sensem walk-in jest to, że jest na równi z podłogą i że nie masz brodzika. A to, czy jest otwarty, czy częściowo bądź w pełni wygrodzony to jest zupełnie osobna kwestia.
po 2 tak musisz skuwać i wylać na nowo ze spadkiem najlepiej niech sobie to kafelkarz zrobi i doliczy
@Jarek_P: no nie, walk-in to jest walk-in, czyli nie masz żadnych drzwi. Jak masz drzwi to masz po prostu kabinę bez brodzika, a to jest zupełnie co innego