Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój koleżka co jakiś czas próbuje swoich sił na pinderze, ale za hugo mu nie idzie.

Gadka mu się nie klei, nie może też przełamać swoich barier i zacząć gadać o czymś innym niż robota. Na żywo sprawia wrażenie ogarniętego gościa, no ale problemem jest właśnie ta mityczna bariera wzrostu - poniżej 170 cm i słynne pogłębiające się zakola.

Mimo wszystko chłop łudzi się, że gdzieś na żywo pozna jakąś kobietę. Tylko tu powstaje kolejny problem: musiałby gdzieś wychodzić poza pracą a przy mentalu pięćdziesięciolatka to co najwyżej kończy się żlopaniem piwska w wąskim gronie i to raz na kwartał.

Ja miałem to szczęście, że parę lat temu złowilem złotą rybkę i już można było sobie darować korzystanie z apek randkowych. Już parę lat temu widać było, że robi się dramat. Jak sobie od paru lat czytam ten tag, to stwierdzam, że lepiej nie będzie.

Sam też miałem kilka śmiesznych przygód, kfóre w jakiś sposób ukształtowały moje spojrzenie na zdrowy związek.

#tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gadka mu się nie klei, nie może też przełamać swoich barier

@mirko_anonim: U mnie gadka sie klei, dziwnych barier nie ma, a wynik na tinder i tak jest zerowy.
Kobiety maja za duzy wybor i nie potrafia w randkowanie, wciaz szukajac lepszego, wiec nie ma absolutnie zadnych szans na sukces. Kolega jest sam? Niech sie do tego przyzwyczaja.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @rolnik_wykopowy Sorry, że znowu zawracam tyłek, ale muszę spytać. Czy masz ciągłe ciarki żenady na plecach czytając tych osłów w gorących pod tagami wojennymi? Nagle czytam, że oni od zawsze wiedzieli, że Rosja jest gównem i znowu piszą, że trzęsą się i boją się. Wracają za swoich fabryk smrodu, wchodzą na tag przegryw albo famemma i zaraz po tym są gotowi bić Rosjan. Miałem nie czytać tych
  • Odpowiedz