Wpis z mikrobloga

Gram pierwszy raz w wiedźmina i zaraz r---------e komputer
Na 5 rozgrywek gwinta przegrałem chyba 5.
Jestem w to absolutnie upośledzony i czuję się jakbym miał z 60 IQ - chociaż po tym co wyczyniam możliwe że mam
#gwint #wiedzmin #wiedzmin3 #gry
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RwandyjskiFront: kolega ma to samo i specjalnie zaprasza mnie do siebie żebym mu przechodził misje związane z gwintem, czego nie rozumiem, bo jak dla mnie ta gra jest dość prosta
A mi ta gierka podeszła od pierwszego przetasowania. Choć nie przepadam za karciankami i jestem w nie kiepski, to gwinta rozgryzłem od razu.
Wystarczy zapoznać się jak działają karty szpiegów i kukły - chyba nie ma bardziej OP talii
  • Odpowiedz
@RwandyjskiFront: ja kiedyś znalazłem chyba tutaj poradę, aby w gwinta pójść w konkretne karty (bij zabij nie pamiętam jakie, chyba szpiegów i atrapy maksować) i gwinta za drugim podejściem do Wieśka, za każdym razem wygrywałem.
  • Odpowiedz
@RwandyjskiFront: w Białym Sadzie jesteś?Bo ja nic nie grałem wcześniej i nagle w Velen zacząłem z podstawowa talia grać o unikaty w Velen i zwlaszcza ze Szkutnikiem to byly męki. Warto wychodzić najpierw ze slabych kart. W pierwszej rundzie często oponent pasuje po uzyskaniu sporej przewagi, a ty masz opcje czy obalać(np jedna karta specjalna) czy to sie nie oplaca. Na pocieszenie powiem, że jeśli już ogarniesz o co w
  • Odpowiedz