Wpis z mikrobloga

• 34
nawet na tym "lewackim" redicie każdy przyznał racje że komplement typu: nie jest kimś, z kim umówiłabym się na s--s bez zobowiązań lub relację friends with benefits, ale kimś kogo bym poślubiła. to trochę nietakt i robienie z gościa beciaka ale na twitterze to festiwal fikołków xD
1-1-1-1 - nawet na tym "lewackim" redicie każdy przyznał racje że komplement typu: ni...

źródło: Przechwytywanie

Pobierz
  • Odpowiedz
@1-1-1-1 zaczynają panikować bo ich od dekad tworzona iluzja dobrych i cnotliwych, czekających całe życie na tego jedynego PORZĄDNEGO, a dających tylko w głębokich związkach zaczyna pryskać.

Zawsze mnie r---------a to pieprzenie o ojcach jej dzieci i spędzeniu reszty życia. Nagle takie poważne, daleko idące, konsekwentne i dojrzałe. A jeszcze kilka lat temu zdupydomordyzaur z randomami z klubu xd
  • Odpowiedz
@drobne_na_taryfe:

przecież to dokładnie ta sama logika co wasze dzielenie bab na "w sam raz na raz" i waifu material xD hipokryzja samców nie zna granic

Dlaczego mamy 21 wiek, a kobiety dalej nie potrafią myśleć przynajmniej na poziomie upośledzonego idioty? ( ͡°
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: mam mnóstwo kumpli którzy są takimi beciakami, których laska praktycznie robiła na lewo a oni próbowali to ratować. Dziś już w związkach małżeńskich i myślą że wygrali na loterii, a po prostu byli p---------i bez godności. Jak masz duży wybór to się tak łatwo nie dasz, tylko sam wybierasz i wybrzydzasz
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: Argument z "żywym d---o" jest przezabawny (znaczy w sumie nie, wiedząc że kobiety faktycznie tak uprzedmiotawiają mężczyzn i to też tych z którymi są w trwałej relacji).
Jeżeli kobieta tak faktycznie podchodzi do seksu, to nie powinna mieć nic przeciwko, by mężczyzna chodził na prostytutki, bo to przecież "żywe lalki".
Zresztą - zakładanie że istnieje tylko jedna dynamika w związku świadczy o mocnym ograniczeniu umysłowym i prymitywnej emocjonalności.
  • Odpowiedz
@drobne_na_taryfe:

Bardzo współczuję że nie umiesz przeczytać więcej niż 3 linijki. Nie martw się - w 5 klasie się tego nauczysz.

A tak serio to masz podejście:
"Zrobił literówkę więc na pewno nie
  • Odpowiedz
@Eteres a bo ty myślałeś, że ja podejmę jakąś poważną polemikę z tą ścianą sofizmatycznego redpillackiego p--------o nieudolnie usprawiedliwiającego podwójne standardy, w dodatku poprzedzoną i zakończoną ad personam xD
  • Odpowiedz
@drobne_na_taryfe: poza tym nie lapiesz o co chodzi w tym wpisie. Mezczyzni chca uprawiac s--s z kobietami, ktore kochaja. To wy kobiety jak zwierzeta podniecacie sie na widok psycholi i debili i tylko z nimi chcecie sie rochac. Dlatego gwalciciel z mojej pracy sie cieszy jak slinicie sie na jego widok, dlatego piszecie, ze rochanie z gwalcicielem jest spoko, bo on nie zgwalci kiedy zawsze bedziecie chcialy. WTF?. Rzygac sie
  • Odpowiedz
@drobne_na_taryfe: niewiele to zmienia. Na 99,99% jestes feministka (wy nawet nie wiecie jakie kryteria kobieta musi spelniac, zeby nia nie byc, tak jest zle). Co, kobiety nie leca na gwalcicieli? Normalni faceci znajduja kobiety? To ty wypierasz rzeczywistosc. A co do twojego zwiazku to sama stwierdz na ile jest on normalny,l.
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield masz łeb sprany blakpylem i uogólniasz marginalne zjawisko hybristofilii na wszystkie kobiety, przecież takie gadanie jest niczym więcej jak lustrzanym odbiciem p---------a radfemek którymi gardzisz. No ale chłopy oczywiście się dzielą na tych dobrych szlachetnych niezrozumianych gud gajów i całą resztę, ale baby to już monolit s----------a, co nie? XD
Powtórzę kolejny raz: dobrze, że mam znajomych mężczyzn irl, bo gdybym miała z wami kontakt tylko przez mirko to byłabym
  • Odpowiedz