Aktywne Wpisy
Lewusx +85
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda?
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Czy kulturystyka to kalectwo?
- Tak. 35.9% (418)
- Tak i to jak. 64.1% (745)
EnzoMolinari +20
Nowa funkcjonalność w Volkswagenie. Powinni wprowadzić to od razu seryjnie do wszystkich aut wszytkich producentów. I tak nie może wydarzyć się nic gorszego niż jeździec bez głowy na autostradzie.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Rozważam ewentualny zakup jakiegoś mopa bezprzewodowwego lub mopo-odkurzacza czy innego cuda, głównie do mycia podłóg na których są kafelki (a rzadziej, panele podłogowe), gdyby to bylo urządzenie dwa w jednym, to bym sporadycznie odkurzył dość czysty dywan.
Nie wiem czy tego typu mopy wszelkiego rodzaju lub inne urządzenia w ogóle mają sens i jeśli mają sens to w jakim budżecie? 1000-1500 zł?
I czy ktoś miał lub ma lub używał takich urządzeń i potrafi obiektywnie wyrazić swoją opinię? Niektórzy ludzie kupią coś i chwalą nieobiektywnie, bo po prostu wydali pieniądze i nie potrafią krytykować czegoś co kupili, a inni zwyczajnie chwalą z niewiedzy, bo nie porównywali danego urządzenia z innym, lepszym lub gorszym (na zasadzie, nie miałem auta, kupiłem poloneza i jest mega spoko, a gdyby ten ktoś wsiadł w rav 4 to by poloneza krytykował, bo ma porównanie).
Z góry dzięki za komentarze i życzę by weekend dłużył się i był mega przyjemny