Wpis z mikrobloga

@kogut_20: bo to ty zniszczyles i to twoja odpowiedzialnosc, "wybor" masz na poziomie wejscia do sklepu i wyjscia z towarem bez placenia. wybieraj tak madrze dalej
  • Odpowiedz
@p4wl nie zrozumiałeś. Nie rozróżniasz celowego zniszczenia auta, a zarysowania na parkingu. Jakbym celowo w ciebie przywalił to jest zupełnie inna historia
  • Odpowiedz
Nie rozróżniasz celowego zniszczenia auta, a zarysowania na parkingu.

@kogut_20: ale robacza mentalność, prawo jazdy z chipsów xD
Kierujesz autem to jesteś za nie kurna odpowiedzialny, bo ono samo z siebie nie jedzie.
Jak jesteś cipą zarówno drogową bo nie umiesz prowadzić, a do tego życiową bo uciekasz przed konsekwencjami, to nawet mi ciebie nie żal i pozostaje życzyć kamerek ofiarom twojej idiotycznej jazdy.
  • Odpowiedz
@tellet masz zerowy wypływ na to co robię i jeszcze płaczesz w internecie. Teraz będę walił drzwiami na parkingach w inne auta jeszcze chętniej, bo może trafi na takiego przegrywa wykopka
  • Odpowiedz
@kogut_20: xD kozak w necie, a w świecie pewno tak prosze pana oczywiście proszę pana. Dobrze toksyku, wal tymi drzwiami choć pewno jedyne co walisz to konia w skarpetę, tak jak takie napinacze mają w zwyczaju.
  • Odpowiedz
@POPPO mam wstręt do brzydkich aut, brzydkich budynków i głupich ludzi, więc z tego wynikają moje komentarze. Mam nadzieję, że zaspokoiłem twoją wiedzę.
  • Odpowiedz