Wpis z mikrobloga

idą z OC

@maikeleleq: ty myślisz, że OC to za darmo jest? Potem ci wzrośnie składka i to nie raz, tylko na 2-3 razy, zanim wróci do poprzedniego poziomu. Więc jakbym zarysował jakiegoś buraka w kałdi i miał do wyboru czy jechać dalej czy przez 3 lata płacić parę stów więcej na OC to bym się długo nie zastanawiał.
  • Odpowiedz
  • 11
@kogut_20 mam nadzieję że tak zrobisz, po wszystkim okaże się że była kamera w aucie/okolicy i cię znajdą i dojadą wraz ze wzrostem składki i regresem za ucieczke ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) co za różnica czy kaldi, maluch czy Bentley? Niszczysz komuś własność i powinieneś poczuwać się do odpowiedzialności
  • Odpowiedz
@Morritz: W tesli jest fajny tryb parkingowy, tylko w elektryku wiadomo zasilanie z baterii samochodu. Ciekawe ile by pociągły np 4 kamery włączone non stop albo z czujnikiem ruchu na zwykłym aku w nowym aucie.

Ludzie są zawistni dlatego najlepiej nie przywiązywać zbytnio uwagi do takich rzeczy, wiadomo jest żal jak ktoś da 300k za auto i go porysują no ale to jest tylko auto. Najważniejsze nie kupować ponad stan,
  • Odpowiedz
  • 2
@kogut_20 no to mam nadzieję że karma wróci. Mi ostatnio typ zrobił obcierke zderzaka plus uszkodzony czujnik i wyszło 14k za naprawę. Na szczęście nie był takim dzbanem i zostawił kartkę. Więc z powodu twojego błędu i chęci niepłacenia kilku stów więcej ktoś ma płacić z własnej kieszeni? Piękna postawa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡
  • Odpowiedz
@maikeleleq: sam żeś pewnie po pijaku z-----ł i teraz nie pamiętasz.( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mi kiedyś tak ktoś zderzak zdjął w samochodzie I s--------ł.
  • Odpowiedz
@bartekppp tak zgadza się, mozna tez poslugiwac sie rozgraniczeniem na auta użytkowe i te "na pokaz". Jedno do jeżdżenia, a to lepsze cacko od święta i trzymane w garażu
  • Odpowiedz