@mk321: zawsze "mogła", ale tego nie robiła i nie zrobi. no chyba że jeden front to dla niej za łatwo, a pasywnie przyzwalający na wojnę chińczycy i reszta pomyj z pozorowanej dyplomacji też jej się już znudziła.
tak, zaatakuje amerykanskich zolnierzy liderów NATO mającego 3,4 miliona żołnierzy i 3200 samolotów szturmowych
@pomidorowymichal1: Mnie najbardziej śmieszy odgrażanie się rosji co do tego że mogą zmobilizować 10mln czy 20mln ludzi do armii wyposażając w mosiny a dla których nawet onuc zabraknie podczas gdy w USA żyje około 15mln weteranów wojen czyli 15mln ludzi którzy z marszu wiedzą co mają robić i mają doświadczenie bojowe i prawdopodobnie w domu cały
źródło: comment_1647342036iTVB5N2RDo9osPn26gkojW
PobierzOstatnie o czym marzy Putin to wojna z NATO ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Według tego już się zgodzili i już walą z ATACMS do czołgów na
@mk321: tak, zaatakuje amerykanskich zolnierzy liderów NATO mającego 3,4 miliona żołnierzy i 3200 samolotów szturmowych
tak będzie no
@pomidorowymichal1: Mnie najbardziej śmieszy odgrażanie się rosji co do tego że mogą zmobilizować 10mln czy 20mln ludzi do armii wyposażając w mosiny a dla których nawet onuc zabraknie podczas gdy w USA żyje około 15mln weteranów wojen czyli 15mln ludzi którzy z marszu wiedzą co mają robić i mają doświadczenie bojowe i prawdopodobnie w domu cały
Próbowałem znaleźć potwierdzenie na tego newsa, że USA dało pozwolenie na atak ATACMS na terytorium Rosji. Bo ktoś wkleił tylko screena z Twittera
https://www.newsweek.com/atacms-score-bullseye-strike-russian-military-base-1936893
Ukraińskie kanały na Telegramie piszą, że to ATACMS na teren Rosji, ale Newsweek nie mógł tego potwierdzić.
Pytanie czy to prawda?
źródło: 1000017095
Pobierz