✨️ Obserwuj #mirkoanonim Pytam na poważnie, serio jestem ciekawy wiec prosiłbym też poważnie odpowiadać. Wiec mam parę pytań: 1. Czy chodzicie się spowiadać co jakiś czas do kościoła? A jeśli tak to mówicie szczerze swoje grzechy? 2. Czy ogólnie chodzicie do kościoła co jakiś czas? Są tu osoby które chodzą co niedziele? A jeśli tak to czemu?
Ciekawy jestem czy istnieją jakiekolwiek osoby tutaj które robią te rzeczy. Może to być też pytanie do innych religii jeśli są tu tacy wyznawcy
Jeśli ktoś uważa, że spowiedź ma dać oczyszczenie to powinien mówić grzechy szczerze, a co do nabożeństw mają być one naszą wewnętrzną potrzebą. Odpowiadam najbardziej obiektywnie jak się da. Pytania zadałeś tak intymne jakbyś zapytał np. 100 kobiet o zarost na wysokości 50-100 cm licząc od ziemi lub jego brak;) I dziwiłbyś się brakiem odpowiedzi.@mirko_anonim: A tu mi się podoba, że @bittergda padło to pytanie, bo to może być zbierane pod
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
Pytam na poważnie, serio jestem ciekawy wiec prosiłbym też poważnie odpowiadać. Wiec mam parę pytań:
1. Czy chodzicie się spowiadać co jakiś czas do kościoła? A jeśli tak to mówicie szczerze swoje grzechy?
2. Czy ogólnie chodzicie do kościoła co jakiś czas? Są tu osoby które chodzą co niedziele? A jeśli tak to czemu?
Ciekawy jestem czy istnieją jakiekolwiek osoby tutaj które robią te rzeczy. Może to być też pytanie do innych religii jeśli są tu tacy wyznawcy
#religia #chrzescijanstwo #islam #prawoslawie #polska #przegryw #modlitwa #swieta #modlitwy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie
1. Nie, nie mam takiej potrzeby żeby mówić gościu w sukience że trzepałem się do zwyrolstwa tego świata.
2. Nie chodzę od 10 lat bodajże i nie zamierzam.
Chodzę do spowiedzi, teraz chcę pójść w niedzielę a potem na Odpust Zupełny
Tak, co niedzielę, czasem też w tygodniu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
czemu cię to ciekawi?