Wpis z mikrobloga

Mam tindera od ponad miesiąca, ale postanowiłem z większym zaangażowaniem do tego podejść, porobiłem sobie nowe lepsze zdjęcia, inny opis i takie tam. Chciałbym spróbować na nowym koncie z boostem, i tu jest moje pytanie, jakie są najlepsze sposoby na tego początkowego boosta?

Niby 90 dni po usunięciu konta można na swoim nr tel i emailu ponownie założyć, ale nie będę tyle czekać.
Kupienie golda lub platinum ma sens jeszcze na starym koncie? Czy zrobić nowe i ewentualnie tam?
Wyczytałem, że jest coś takiego jak hard reset, czyli na nowym nr tel i emailu. To ma najwięcej sensu?
Jak wy robicie nowe konta, żeby mieć tego boosta?

#tinder #s--s #pytanie #podrywajzwykopem
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kriszuo: ja robiłem nowe konto bez usuwania pierwszego, miałem nowy numer (starter) i telefon (urządzenie, choć nie wydaje mi się to konieczne), nowy e-mail, łączyłem się tylko za pomocą transmisji danych (nie Wi-Fi), część zdjęć miałem takich samych (wystarczy je przyciąć, dodać kilka pikseli w innym kolorze w Paint by wyszedł inny hash zdjęcia w ich bazie), opis inny, inna data urodzenia. Udało się, boost zadziałał. IMO must have to
  • Odpowiedz
Chciałbym spróbować na nowym koncie z boostem, i tu jest moje pytanie, jakie są najlepsze sposoby na tego początkowego boosta?

@Kriszuo: Nie być tym kim się jest. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kriszuo: Już chyba od roku nie dają shadowbanów za reset konta, można bez problemu na ten sam numer telefonu i email, jeśli nie masz polubień to żaden hard reset i tak nie pomoże.
  • Odpowiedz
A gdzie mam kobiety poznawać?

@Kriszuo: Wszędzie gdzie się da, w sklepie, na wystawie, na koncercie, przez znajomych, biegając, jeżdżąc na rowerze, to co lubisz robić, tam szukaj.
  • Odpowiedz