Ja wiem, że pato-Julka Szeremeta jest z Konfederosji, ale nie spodziewałem się, że jest do tego stopnia głupia, żeby obrażać swoją rywalkę tuż przed walką. Swoją drogą powodzenia w walce z taką mentalnością xD
Przed wysyłaniem ludzi na Igrzyska powinniśmy patrzeć nie tylko na ich wyniki sportowe, ale też mentalność i żeby mieli chociaż to 70 IQ. Bo potem albo bierzemy turystów olimpijskich, albo zwykłych ruskich troglodytów jak pato-Julka.
@PozdroMleczny: nie, nie napisała prawdy. Jak można nazwać mężczyzną kogoś, kto urodził się jako kobieta, dorastał jako kobieta i nie ma penisa? Dobrze się czujesz? Czy jesteś zwolennikiem tej teorii z 76 płciami?
@PozdroMleczny:Ewa Kłobukowska nasza biegaczka, także ma męskie chromosomy. Więc jest kobietą czy facetem? A jeśli tym drugim to jakim cudem urodziła dziecko i do dnia dzisiejszego nasze piwniczaki jej nie cisną wyzywając ją od facetów? @Mr_freeman: Gdzie napisał kłamstwo? Udowodnij, rozumiem że zaglądałeś jej w majtki i wiesz co ona tam ukrywa? XD
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
Przed wysyłaniem ludzi na Igrzyska powinniśmy patrzeć nie tylko na ich wyniki sportowe, ale też mentalność i żeby mieli chociaż to 70 IQ. Bo potem albo bierzemy turystów olimpijskich, albo zwykłych ruskich troglodytów jak pato-Julka.
#paryz2024 #boks #konfederacja
Ja bym jeszcze popatrzył na chromosomy
@Gours: z tym kryterium to byś nie miał kogo wysłać na olimpiadę w boksie
@Mr_freeman: Gdzie napisał kłamstwo? Udowodnij, rozumiem że zaglądałeś jej w majtki i wiesz co ona tam ukrywa? XD
To nie fake. No chyba że to nie jej insta