Dzisiaj zadzwonili z kołchozu, że mnie przyjęli. I to dosłownie kołchozu, bo jak na rozmowie usłyszałem, że we dwie osoby robią to co w innej firmie robiłem w pięć to mi ręce opadły. I do tego za niższą stawkę niż podałem minimalną w oczekiwaniach podczas rozmowy 4300 z groszami netto ehhh. I do tego sporo stresu i użerania się z niełatwymi ludźmi ehhh Ale co zrobisz kiedy to jedna z dwóch firm, która w ogóle się odezwała przez ostatnie 7 miesięcy. ( ͡°ʖ̯͡°)
I tak, pewnie za jakiś tydzień koniec prawie 7 miesięcznej wspaniałej przygody z #neet . To był zaszczyt i wielka przyjemność tu być. Nadejdzie pora wyrejestrować się z urzędu pracy i utracić tee koło 1/3 za leżenie w domu w stosunku do tamtego z--------u co mnie czeka ehh.
Gratuluję bardzo fajnie i zazdroszczę w sumie chociaż lepszy byłby Januszex np w Norwegii lub Danii Pozdrawiam cieplutko z rodzinką pijąc żołądkową x miętą
Ale co zrobisz kiedy to jedna z dwóch firm, która w ogóle się odezwała przez ostatnie 7 miesięcy. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I tak, pewnie za jakiś tydzień koniec prawie 7 miesięcznej wspaniałej przygody z #neet . To był zaszczyt i wielka przyjemność tu być. Nadejdzie pora wyrejestrować się z urzędu pracy i utracić tee koło 1/3 za leżenie w domu w stosunku do tamtego z--------u co mnie czeka ehh.
#januszex #przegryw
Pozdrawiam cieplutko z rodzinką pijąc żołądkową x miętą
@siemanko0: Jak to Ci płacili?