Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Massiv:

Ehem

Nie oglądasz KZ ale domagasz się, żeby pokazywali Tobie video od KZ w których krytykuje PiS.
Ale gdy ktoś Ci pokaże takie video, to udajesz, że nie
  • Odpowiedz
@Massiv: Czyli co, każdy kto ogląda Kanał Zero od razu jest obciągaczem Stanowskiego? Weź się chłopie... kanał jest bardzo szeroki jeżeli chodzi o różnorodność treści i każdy w miarę ogarnięty człowiek potrafi sobie sam wyselekcjonować co oglądać, a co nie. Szufladkując w ten sposób stoisz w jednym szeregu z tymi, którzy jedynie co to potrafia z d--y wyzywać innych od onucy / szurów / pisowców / mariuszy z brajton /
  • Odpowiedz
  • 0
@Thorrand: No spytałem z ciekawości, ale gdzie mi i kto pokazał takie wideo? Znowu jakieś deluzje? Leki wzięte? xD

Meritum wpisu jest gdzie indziej, trzeba czytać całe, ze zrozumieniem, a nie byle jak.

Np. przez okno se możesz popatrzeć, albo cokolwiek bez polityki itp.
  • Odpowiedz
No spytałem z ciekawości, ale gdzie mi i kto pokazał takie wideo? Znowu jakieś deluzje? Leki wzięte? xD

@Massiv:

Podaj temat to Ci wyślę. Chwilę temu wysłałem 3 filmy o Ziobrze:

https://wykop.pl/link/7509479/stanowski-udaje-ze-nie-jest-pisowka-marioneka-tymczasem-wystarczy/komentarz/125792911/ale-jest-duzo-takich-filmow-tylko-ty-ich-nie-ogladasz-albo-uwazasz-ze-kazde-video-na-kanale-zero-powinno-krecic-sie-wokol-pisu-d#125793905
  • Odpowiedz
  • 0
@Thorrand: No to rzeczywiście jest, uwierzę Ci na słowo, bo oglądać tego mi się nie chce, zwłaszcza, że nawet nie orientuję o czym dokładnie to jest xD no i nic w moim wpisie to nie zmienia xD Dla mnie każdy kto się interesuje, emocjonuje tym i ogląda takie rzeczy jest ułomny, zwłaszcza Ci, co się tak tym fejkiem wczoraj albo dzisiaj emocjonują i próbują udowodnić, że ktoś jest pisowski albo
  • Odpowiedz
@Massiv:

Sam się interesujesz, skoro o tym piszesz :D

Ja się nie interesuję makijażem ani tatuażami, więc nie znajdziesz mojego wpisu (ani jednego) pod takimi
  • Odpowiedz
  • 1
@Thorrand: nie trzeba się czymś interesować żeby go to w-------o xd

gdzie w tym wpisie próbuję udowodnić, że ktoś jest pisowski, czy peowski? xD

No rejczel że jestem samoświadomy, dlatego na końcu napisałem, że sie zesrałem xD

A no, już nie będę, obiecuje, przez ten z-----y wykop to wszystko, stąd też częściowo ten wysryw, umysł debila walczy z umysłem idioty xD
  • Odpowiedz
@Massiv: Aha, czyli nawet jak ktoś Ci coś wyśle to i tak masz to gdzieś, bo oglądać nie będziesz aby zweryfikować. Ale pisać bzdurne komentarze to już spoko. Nie wiem, ale się wypowiem... no ale ok, masz lepsze rzeczy do roboty, w każdym razie pokazałeś jakim jesteś ignorantem.

A z rzeczy co jest tam fajne... ja bardzo lubię oglądać Gatunek Zero, Zero Znieczulenia oraz Zero Presji, no i Commentery jak
  • Odpowiedz