Aktywne Wpisy
mrocznegacie +431
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
dexterpol +113
Sprzedają to jako komputer gamingowy z zaznaczeniem, że można na tym płynnie grać w najnowsze gry XD #komputery #pcmasterrace #gry
Za poprzedniej władzy, gdy ich wyborcy atakowali TVN, to wykopki twierdziły, że to jest stacja prywatna, więc mogą gadać co chcą i to w TVP nie ma być propagandy PiS-owskiej, bo ona jest publiczna i każdy z podatków się dokłada.
Ja się z tym jak najbardziej zgadzałem i dalej zgadzam. Problem jest taki, że kanał zero to też jest twór prywatny, więc o co tyle szumu? Nawet jeśli kanał zero jest pisowski (Mazurek na pewno jest, czy Stano nim jest to nie wiem, bo nie oglądam ich materiałów politycznych) to przecież nie różni się to niczym od prywatnych stacji typu TVN.
#kanalzero #stanowski #polityka
No i TVN potrafił i potrafi krytykować wszystkich. Kanałowi zero raczej się to nie zdarza w przypadku PiS, chyba że już muszą.
@nie_jem_grzybow: ale jednych krytykuje bardziej, a innych mniej.
A niech sobie będzie, prywatna telewizja może robić co chce. Mnie natomiast wolno nazywać jej działalność po imieniu.
No czaje czaje, czyli nie chodzi o sam fakt bycia propisowskim, a o to, że ludzie chcą, aby wprost to przyznał?
@tomekruslan
@Wacek7777
@nie_jem_grzybow
ale pierdy. Stano wysmiewa c--j.. rzad tuska. Gdzie jego proposowskie materialy, jakieś linki o tym ze pis jest dobry?
Kodziarstwo tak wam weszlo na mozg ze pozistal w nim jedynie odruch pawlowa na slowo pis. Strach sie was bac gdybysmy zyli w prl, zasililibyscie szwregi donisicieli, esbekow i innych kanalii, bo kto nie jest z nami, jest wrogiem i trzrba go zniszczyc
Chodzi tylko o to, żeby widzowie Kanału Zero mieli świadomość, co oglądają. Masa ludzi ogląda ten program, myśląc że w końcu odnaleźli świętego graala, czyli naprawdę obiektywny i niezależny od polityki kanał informacyjny.
edit: O tu mamy przykład takiego osobnika, komentarz tuż nad moim.
@mibmib2: nie rozumiesz, Mariusz. Propaganda Stanowskiego nie jest chamską propagandą rodem z TVPIS. To propaganda zniechęcająca do "c-------o rządu Tuska" i wszystkich innych rządów poza PiS. Rozmywanie winy PiS i pomijanie ich afer a jak już się nie da to wchodzi: "wszyscy są tacy sami".
@Danzuo: o to, że Stanowski próbuje się kreować na obiektywnego dziennikarza podczas gdy ciągnie go do prawicy ewidentnie