Aktywne Wpisy

hansoloxd +312
Jakieś 4 lata temu kupiłem w salonie samochód. Do samochodu dołączony został VOUCHER (vide zdjęcie).
Tak, dobrze kojarzycie, Holiday Park zasłynął w czasie powodzi z przerwania wałów koparką aby ratować osrodek (było nawet śledztwo)
Z racji tego ze kupon za rok traci ważność postanowiłem spróbować go wykorzystać i zacząłem rezerwacje na stronie.
Aby
Tak, dobrze kojarzycie, Holiday Park zasłynął w czasie powodzi z przerwania wałów koparką aby ratować osrodek (było nawet śledztwo)
Z racji tego ze kupon za rok traci ważność postanowiłem spróbować go wykorzystać i zacząłem rezerwacje na stronie.
Aby
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Cinek88 0
#mecz zawinił coś Szczęsny? Bo nie mam jak oglądać

Nie nauczysz się obsługi auta, a to na początku jest najważniejsze, żebyś nie spalił pierdyliarda godzin na "olaboga zgas", ale za to przyswoisz złe nawyki z gierek dla debili i jeszcze je przeniesiesz na drogę.
W grze auta nie gasną, za to taki stary dizelek bez turbo i EPC podbijającego obroty to w sam raz do nauki, a
@HADESP2K Czytałem opinię że kierowcy simowi gdy przesiadają się do prawdziwych aut na torach mają łatwiej, bo opanowali już dynamikę jazdy autem, a dostają dodatkowe bodźce z przeciążenia i przechylenia.
Tylko że podczas jazdy codzienniej nie wykorzystujesz skilli z wyścigów i to się słabo przekłada. Na początku będziesz jeździł powoli i najważniejsze co się liczy to