Wpis z mikrobloga

ciekawe jak tam idzie realizacja 100 konkretów. Niedługo już rok będzie mijał.

@kinkykylie: zachwalę się dowiesz od politycznych wychodków iż się nie da bo PiS zostawił budżet w tak fatalnym stanie, że trzeba oszczędzać. Nawet handlowych się nie da przywrócić bo coś tam. Z takimi zwolennikami to Tusk nie powinien partię zakładać tylko związek wyznaniowy.
  • Odpowiedz
@kinkykylie: Mnie też obchodzą i też jestem rozczarowany że PiS jeszcze nie został zdelegalizowany za to złodziejstwo jakie się tu odbywało przez 8 lat. Jak ktoś zrobił taki b----l w kraju, to najpierw trzeba posprzątać.
  • Odpowiedz
no widzisz, a mnie jednak obchodzą obietnice wyborcze panującego rządu

@kinkykylie: tylko to były obietnice wyborcze jednej partii. W umówie koalicyjnej nie ma 100 konkretów.

Ale po co ja Ci to tłumaczę jak jesteś tu od 3 miesięcy i tylko powielasz pisowskie spiny. Kolejne konto Dareczka?
  • Odpowiedz
@malinq:

Wiadomo, kazdy gadajacy cos na ko to Dareczek xD Juz sie w sumie przyzwyczailem. Widocznie taki klimat wykopu, a wracajac... Pis to dla mnie większe kurły niż ko, wiec spokojnie. Nigdy na nich nie glosowalem i nie zaglosuje. Aha, no i na konfe tez nie glosowalem.
  • Odpowiedz
na nasze

@kinkykylie: jakie nasze? Ja nie prowadziłem żadnej kampanii i nikomu nic nie obiecywałem.

Ale z perspektywy zdrowego rozsądku to nie masz takie same podstawy do oczekiwania od PO realizacji 100 konkretów tak samo jak od każdej innej partii, bo żadna nie ma samodzielnej władzy.

Namnożyło się teraz ludzi którzy politykę znają tylko z ośmiu lat rządzenia PiSu i myślą, że premier to ma władzę absolutną. Nie, nie ma.
  • Odpowiedz