Aktywne Wpisy

SunnO +193
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

1erick +607
Bruk-Bet Termalica
- Klub lokalnego przedsiębiorcy, budowany od podstaw za prywatny kapitał
- Za własne środki przebudowali stadion który spełnia wymogi Ekstraklasy, 4600 krzesełek, idealny po potrzeby lokalnej społeczności
- Bruk Bet, czyli duży zakład stwarzający miejsca pracy
- Poza pracą, BBT daje rozrywkę w postaci możliwości oglądania najlepszych polskich klubów
- Klub lokalnego przedsiębiorcy, budowany od podstaw za prywatny kapitał
- Za własne środki przebudowali stadion który spełnia wymogi Ekstraklasy, 4600 krzesełek, idealny po potrzeby lokalnej społeczności
- Bruk Bet, czyli duży zakład stwarzający miejsca pracy
- Poza pracą, BBT daje rozrywkę w postaci możliwości oglądania najlepszych polskich klubów
źródło: 1000003989
Pobierz

Tymczasem zarobki w budzetowce w waw :)
Oczywscie sa tacy co zarabiaja sporo, ALE wyobrazcie sobei ze ci co zarabiaja malo - to jednak tez chcieliby gdzies mieszkac.... i to chociaz w tym samym miescie co pracuja...
#nieruchomosci
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-05 103406
PobierzBzdura, i jeszcze raz bzdura... każdy pracujący człowiek powinien być w stanie kupić mieszkanie bez problemu, kwestia
źródło: image
Pobierzto ja to caly czas mowie, ze debile it 20k netto b2b min. socjalne - moga sobie zyc na takim
srednio....
zaden mid w top6 nie zgodzi sie na zarobki rzedu 10-12k (ktory obecnie pracuje w rezerwacie,