Wpis z mikrobloga

czik czikiem, ale tymi wszystkimi małolatkami też powinien się ktoś zająć i zrobić z nimi porządek
#famemma
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szr1h: jestem tego samego zdania. Nie bronię Tomka, bo to co #!$%@? jest chore, ale te małolaty też są po części winne. Żadna normalna 14 nie będzie się pchała do łóżka staremu facetowi. Te debilki się same pchały a potem kręcą afery, puszczalskie szony
  • Odpowiedz
@#!$%@?: Ostatnio w sklepie też miałem podobną sytuację. Coś przeglądałem na półce, wózek z córką podsunąłem pod same półki żeby nie blokować drogi ludziom (przejścia było jeszcze na 2 osoby). Szły se 3 gwiazdeczki na oko 14-15 lat. I jedna do drugiej, że wózek #!$%@? na środku o nie ma nawet jak przejść. Odpowiedziałem, że jak ma się grubą dupę to i miejsca na 2 osoby nie starczy, udały, że nie słyszą.
  • Odpowiedz
@GreeenOne: biedny p-----l, on nie chciał ale dzieciaki same mu się pchały do łóżka! Został zmuszony by wykorzystać okazję!
Nastolatki po części winne bo p-----l wykorzystał sytuację xDD
weź ty się jebnij w czerep
  • Odpowiedz
@GreeenOne: może nie do łóżka, ale to normalne że starsi faceci imponują takim dziewczynkom, w podstawówce w mojej klasie wszystkie były zakochane w nauczycielu w-fu i wysyłały mu liściki miłosne itd, tak to działa, tak samo jak mlodzi chłopcy napalaja się na seksowne starsze sasiadk, ciocie czy nauczycielki
  • Odpowiedz
@GreeenOne: Problem główny jest taki, że im prawdopodobnie się nic nie stanie ponieważ są płci wybranej, jak miałem 14 lat to 14 latki normalnie d--y potrafiły dawać/robic loda i jeszcze na ask.fm się tym chwalić. Ogólnie patologia wśród dziewczyn jest strasznie bagatelizowana
  • Odpowiedz