@Bananada: ja mam problem z chłopakami z baraków bo nawet melodia z początku wbija mnie w jakiś wcale nie wesoły nastrój. Jest to dla mnie wybitna komedia pełna genialnych kwestii ale chyba przez to jak brutalnie przedstawione są ich warunki życia ciężko im nie współczuć i nie kibicować w próbach wyjścia z tego syfu. Tylko że im się nie udaje co jest smutne (podobnie jak w wielu innych serialach)
@voasary: w takim razie to było kompletnie nieprecyzyjne pytanie, bo wątek dotyczy chlopakow z barakow. Moja ulubiona kedia to chyba "Miś", ogolnie stare polskie komedie raczej, z czegos bardziej wspolczesnego to moze "nietykalni", lubię Tarantino, z seriali to "rick and morty", "family guy", "kapitan b---a" (lubie kreskówki), "1670". Czy to jest odpowiedź na twoje pytanie?
@Bananada: ale ty masz 20 iq, że dedukcja na poziomie dziecka z przedszkola, czy co co chodzi xdd
Skoro głównym tematem są chłopaki z baraków, a ja pytam o polecenia czegoś śmiesznego, to naturalne, że oczekuję czegoś więcej niż tylko historie o nich. Zwłaszcza że sama wcześniej wspomniałaś, polecając ich i wyrażając pozytywną opinię. Po co masz pisać dwa razy to samo o tym samym.
@voasary: chloqpkow z barakow jest fhui sezonow, kreskowki i inne filmy, ktos kto nigdy nie oglądał moze sie zastanawiac czy warto, jakie odcinki. Wyjmij kija z d--y
Chłopaki z barakow to dla mnie
Dzięki za obserwację
@Bananada: ale ty masz 20 iq, że dedukcja na poziomie dziecka z przedszkola, czy co co chodzi xdd
Skoro głównym tematem są chłopaki z baraków, a ja pytam o polecenia czegoś śmiesznego, to naturalne, że oczekuję czegoś więcej niż tylko historie o nich. Zwłaszcza że sama wcześniej wspomniałaś, polecając ich i wyrażając pozytywną opinię.
Po co masz pisać dwa razy to samo o tym samym.
"Ale ok"