Aktywne Wpisy
WilecSrylec +617
Pamiętacie jak kilka lat temu w Warszawie spadł autobus z wiaduktu? Zginęła wtedy jedna osoba, a 22 zostały ranne. Sprawca wypadku dostał 7 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Oczywiście skuteczny jak wszystko w Polsce, dziś rano potrącił człowieka i uciekł z miejsca wypadku, może dla zachęty dostanie drugi zakaz.
31-latek w środę rano potrącił mężczyznę na rondzie Tybetu w Warszawie. Kierowca zbiegł z miejsca wypadku, ale wkrótce został zatrzymany. Okazało
yawa +130
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
#ogrzewaniepodlogowe #ogrzewanie #remont #remontujzwykopem #czystepowietrze #pompaciepla
@Viado: no to wywalasz wszystko, kopiesz na tyle głęboko by dac chudziaka i styropian 20cm a potem normalną posadzkę z rurkami co pewnie wyjdzie niewiele drożej od tej suchej podłogówki a przynajmniej ciepło nie bedzie ci spierdzielać do ziemi
@Viado: jakim cudem? To jest aż nierealne.
@darek-jg: wyjdzie dużo taniej
@darek-jg: przy suchej podłogówce nie ucieka. Masz specjalne systemy, np gotowy styropian wyfrezowany w który wkładasz tylko rurki. Ale to jest super drogie, nie wiem jakim cudem mu wyszło taniej niż grzejniki.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Daj
Płyta: https://instalco.pl/pl/p/Plyta-Sander-ALU-Standard-EPS300-25mm-element-prosty-z-podwojnym-lukiem/235?srsltid=AfmBOopZEpVKmdPe5j01W35K5J_V5GLHB6v1h1gIvovhm_KrPi6jg9OF
Same wylewki w całym domu wyjdą mnie z 5k, a do tego jeszcze trzeba doliczyć inne materiały. Za płyty do ogrzewania dam trochę więcej - około 6k ale będę mógł sobie robić dom etapami. No i wylewka na drewnianej podłodze nie za bardzo mi pasuje