Aktywne Wpisy
xiv7 +29
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 21.5% (251)
- Z wymiennymi ostrzami 18.1% (211)
- Elektryczna "3 kółka" 10.2% (119)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 50.2% (586)
Ludzik90 +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
W np. PSA niewymienne. Kiedyś stosowali wodziki, nie linki, mojtało się to konkretne, ale taki wodzik to 20 zł :)
Też nie ma co drutować, bo biegi stracisz podczas jazdy.
Możesz też szukać na allegro, tam podajesz markę, model, silnik w odpowiedniej kategorii. Lub jakiś lokalny motoryzacyjny niech szukają po VIN.
Ja w 2021 do Peugeota kupiłem zamiennik za 125,00 zł. Działały lux.
@szynszyla2018: Końcówka cięgna zmiany biegów :)
@DRESIARZZ: zazwyczaj tak, chociaż widziałem kiedyś zestaw naprawczy do tego do jakiegoś auta
@szynszyla2018: raczej nie, chociaż sama wymiana linki bywa zaskakująco pracochłonna.
Jak wartość auta balansuje na granicy oddania na złom to może druciarstwo po prostu?
zegnij pasek blachy w kształt U, tak żeby dociskał jedną cześć do drugiej, zamocuj trytką do jednego z elementów i jeszcze podziała :)
Weź worek foliowy wciśnij to przez worek foliowy
@szynszyla2018: U mnie kiedyś wypadało, to na trasie, na szybko spiąłem trytką.
Przypomniałem sobie o tym po kilku latach jak wymieniałem całą skrzynię (nowe skrzynia z innymi linkami, no to w końcu była okazja zrobić jak należy), trytka cały czas była na miejscu.