Aktywne Wpisy

lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz
#raportzpanstwasrodka to mnie zawsze bedzie bawic.... co trzeba miec w glowie albo czego nie miec, aby sie tak przerabiac....
źródło: magdalena
Pobierz

Już pękło 50k.
Na ten moment dokładnie 52 807zł z 1385 wpłat.
Średnio 38 zł są 2 wpłaty po 1000 zł.
@darek-jg: tak jak @rewizjonista pisze, ktoś nie pomyślał, że stworzenie publicznego rejestru obiektów szczególnie ważnych dla bezpieczeństwa lub obronności państwa i dodatkowo widoczne oznakowanie ich raczej nie służy bezpieczeństwu.
Za to świetnie służy nie ujawnianie informacji niejawnych przez płot widoczny z publicznej ulicy, co i tak służby robią z dość
@Andczej: wystarczyłoby zrobić z tego wykroczenie zagrożone mandatem w wysokości 50zł. Tylko po to żeby mieć podstawę do wylegitymowania, bo głównie chodzi tu o zbieranie danych podejrzanych osób.
Cel zbiórki osiągnięty pierwszego dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Total amount: 106971 PLN
Total count: 2678
Komentarz usunięty przez autora