Wpis z mikrobloga

Normiki mówią, że przegrywy powinni przestać mieć obsesję na punkcie seksu, kobiet i przestać o tym myslec.

Problem jednak jest taki, że nie jest to możliwe, bo s--s, związki i romanse są na siłę wciskanie do gardła WSZĘDZIE.

Przykładowo chcesz sobie obejrzeć film/serial? Co 5 minut scena seksu, chcesz sobie obejrzeć youtube? Co drugi filmik w stylu "moja DZIEWCZYNA i ja (wstaw cokolwiek)", wyłączasz filmy i chcesz sobie poczytać wykop/reddit/Twitter? Co trzeci wpis będzie o ruchaniu/związkach czy innych romansach.

Sfrustrowany postanawiasz wyłączyć internet i wyjść się przejść? Co 100 metrów będzie szła szczęśliwa młoda para okazujaca sobie uczucia i wyższość nad tobą.

Osamotniony dzwonisz do swoich znajomych/rodziny i prosisz o spotkanie? Niestety, ale oni już mają plany ze swoimi DZIEWCZYNAMI, a nawet jak jakis się zgodzi spotkać, to i tak przez 90% czasu będzie piehdolil o swojej DZIEWCZYNIE i tego co on nie robi i nie planuje ze swoją DZIEWCZYNĄ.

Nie ma na tym świecie ani sekundy wytchnienia dla subhumana.
#przegryw #blackpill #tfwngf
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

głos prawdy przebijającej się z wszechobecnej bredni. To że urodziłem się szpetny to niestety wciąż mam też sam mózg co kolega Chad. Też mam pewne potrzeby. Dlatego to jest odczuwane przez nas jako niesprawiedliwe bo takie same świadomość i zamknięte w innych powłokach - jedna 10/10, druga upośledzona to tak jakby ktoś wszedł do gry online i ma beznadziejne staty, które w większości są zablokowane. Jedni robią epickie raidy na podziemne jaskinie
  • Odpowiedz