Wpis z mikrobloga

co wy robicie w wolnym czasie?

@mirko_anonim: Trenuję, prowadzę personalne, wsiadam w samochód i jadę w p---u, jak siedzę w domu to gram w gierki albo oglądam bzdury, chodzę na spacery, jadę do firmy poudawać, że pracuje. Jest masa możliwości. W weekendy jak serio już nie mam co robić, to jadę do swojego domku na podhalu (jestem z krakowa jakby co) i tam chilluje cały weekend z dala od wszystkich
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): Sanotna mirabelka here. Ja sobie jeżdżę na rowerze, spaceruje z psem, sprzątam w domu, gotuję, czasem na zakupy sobie pójdę. Zapisałam się też na kolejne studia, nauki jest dużo, zjazdy prawie co weekend, więc nie narzekam na nadmiar wolnego czasu. Jedyny problem jest taki, że nic z tych rzeczy mnie nie cieszy, ale jak przypomnę sobie swój ostatni związek, to i tak to jest lepsze i nawet polubiłam
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Ja jestem w związku, a robię dokładnie to co wcześniej po godzinach: papierowe gry RPG. Mam wiele ekip z którymi gram które poznałem przez neta. Ilość światów i systemów taka, że póki co od 25 lat grania od podstawówki i mi się nie znudziło ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz