Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
toby34 +3
#praca Oplaca się za 2300 eur netto pracować w DE jesli zakwaterowanie oplacone? Praca jako fizol do przyuczenia
Ja nawet nie wiedziałem że dziś rocznica i się trochę poddenerwowalem jak zawylo.
@Returned
#iran #izrael
@ladzinsky: Wybacz, ale po co pamiętać o przegranych sprawach? To tak, jakbyś siedział sobie przy stole i wspominał wszystkie najgorsze rzeczy, które Cię spotkały. Po co? Ja bym tam wolał patrzeć w przyszłość ¯\(ツ)/¯
ale co takiemu piwniczakowi lewackiemu można mówić o tym
no to idealny moment na atak rakietowy na jakieś polskie miasto
@Piospi: Akurat oprócz kwestii religii, to jestem czystej wody prawicowcem. Jestem też pragmatykiem i dla mnie bohaterstwem jest nie dać się wpierw pokonać, aby słowo "okupant" nie padło w tej dyskusji. Do tego jednak trzeba silnego państwa i zjednoczonego społeczeństwa, a na palcach jednej ręki można policzyć takie sytuacje. Niestety,
@ladzinsky: A my jako społeczeństwo nauczyliśmy się czegoś z tych powstań? Zamiast wzmacniać państwo i wykorzystać świetne położenie geo, to "sobiepankujemy" przez wieki, ciągle rozgrywani przez większych sąsiadów. Może zamiast ciągle organizować powstania, nie dopuszczajmy do zajęcia naszego państwa?