Aktywne Wpisy

niochland +79
Widzieliście kiedyś reklamę bidetu? Ja też nie.
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
źródło: bidet-sospeso-in-ceramica-design-moderno-star-55x35cm-made-in-italy-1
Pobierz
Marek_Tempe +43
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: duch kijowa
PobierzDla was wszystko co jest przeciw ukrainie jest za rosją? Ładne łby xD
P. S. czy widziałeś kiedykolwiek abym wychwalał rosję lub jej bronił? Jakby tu byłą rosja wychwalana jak jest ukraina to również bym bekę kręcił z ruskich jak z ukr teraz.
Zresztą po co
Mój ty myślicielu
źródło: comment_TCrhFt94w92NvxLGjlFzPJ9339b8vBsQ
Pobierz@dzidek_nowak: generalnie to tak. Zwykła logika :-) Osłabiając Ukrainę (i nie odnoszę się tu do wykopu, ale do realnego świata), zwiększasz szansę Rosji na wygraną, nieprawdaż?
@Nieszkodnik: ale mam gdzieś kto wygra. Abyśmy my na tym skorzystali i mieli spokój a tymczasem mamy więcej pato dzięki przybyszom zza Buga w Polsce a profitów brak.
@PanWojny: tym faktem powodujesz pisk i wrzask u bobmbla i innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dzidek_nowak: ależ mi to zwisa, kogo popierasz czy nie popierasz. Odniosłem się jedynie do twojego wpisu, który świadczy o tym, że z logiką to niewątpliwie jesteś na bakier...
Komentarz usunięty przez moderatora
"ale mam gdzieś kto wygra. Abyśmy my na tym skorzystali i mieli spokój a tymczasem mamy więcej pato dzięki przybyszom zza Buga w Polsce a profitów brak"
czyli po
Komentarz usunięty przez moderatora