Aktywne Wpisy

kuba-rozpruwa +49
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa
Cześć, przychodzę do Was z następującym problemem. Od paru miesięcy jestem w związku ze znacznie młodszą dziewczyną. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Ona 20 lvl, ja 26 lvl. Dziewczyna jest uzależniona od atencji oraz Instagrama. Poznaliśmy się przez neta, gdzie szukała związku jednak później się okazało, że do niego nie dojrzała. R#######em ją na pierwszym spotkaniu, dobra w łóżku, bardzo zdolna i pracowita. Kiedyś było super, teraz ona się dystansuje, mało pisze, spotykania

Czuje, ze jutro dostane wypowiedzenie w robo, to bedzie pierwsza moja taka sytuacja w zyciu wiec sie nie znam za bardzo.
Chcialbym zostac jak najdluzej na wypowiedzeniu bo chce sobie skonczyc jeszcze na luzaku jeden kurs bedac na wypowiedzeniu, co powinienem zrobic jak to rozegrac?
Pracuje siedem lat czyli mam 3 miesieczny okres wypowiedzenia. Jezeli dostane informacje, ze sie ze mna zegnaja to mam powiedziec ze ok ale za porozumieniem stron z trzy miesiecznym okresem wypowiedzenia?
Jestem zielony w temacie wiec prosze o wyrozumialosc ;) Cel jest jak taki zeby jak najdluzej posiedziec na wypowiedzeniu, miec jak najmniej zlych rzeczy wpisanych w papierach i na luzaku konczyc kurs. Dzieki za kazda odpowiedz
#praca
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie trzeba do tego porozumienia stron. Takie cos piszesz jak chcesz sie zwolnic bez okresu wypowiedzenia.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
@mirko_anonim: jeśli pracujesz u prywaciarza i nie jest to zwolnienie grupowe to nie przysługuje. A i często w przypadku zwolnień grupowych pracodawca tak kombunuje żeby żadnych odpraw nie płacić.