Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +81
Czy WonerS naprawdę wydał fortunę na swój najnowszy look? 💸 Ceny jego ubrań zwalają z nóg! Jak myślicie, ile kosztowała cała stylizacja? 🤔
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
Iskaryota +510
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
@Filipterka25 właśnie tym różni się inteligenty człowiek od zwierząt i dzikusow że raczej nie kieruje się zasada oko za oko tym bardziej w debacie politycznej xD
Używając takich samych argumentów wobec nich niczym się od nich nie różnicie czyli jesteście fanatycznym dnem intelektualnym na poziomie zaślepionych kucy - ale sprawdza się to co zawsze powtarzam że skrajna lewica
Nie lubię jej, ale jest wiele innych rzeczy do których można się przyczepić zamiast zaszczuwac jak pisowkie i konfederackie wieprze
Choćby nawet to co w związku z tym???
¯\(ツ)/¯ nasi przodkowie sporo podróżowali
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Zabi96: Inteligentny człowiek waży racje i wybiera mniejsze zło - zjechanie Zajączkowskiej tak, jak kiedyś zjechano Miriam Shaded zapobiegnie lub chociaż spowolni szerzenie się antypolskiej, proruskiej i antyludzkiej prawackiej propagandy. Za małą cenę - zatkania na chwilę noska i dokuczenia jednej osobie, która nieszczególnie się przejmuje tym, że szerzoną przez nią idee dosłownie zabijają ludzi. Zakaz aborcji prowadzi do śmierci i matek (Iza z Pszczyny) i noworodków trafiających do szamb. Antyhomofobiczna propaganda szerzona przez prawactwo ma zaś istotny wpływ na odsetek samobójstw
@Mezomorfix: To znaczy, że w nacjonalistycznej Kąfederacji oprócz Żydów, Niemców, rosjan mamy też Cygankę. Nie dziwi ciebie, czemu taka urocza międzynarodówka tak się przejmuje Polakami i czystością rasową Polski? Bo mnie dziwi jak jasna cholera.
@CheSlaw: Dziwne, kąfunioboty dosyć żywiołowo "troszczą" się o ograniczenie napływu Ukraińców z samego faktu, że to Ukraińcy.
@JasnyBanan: Co za bełkot xD
Nie misiu perkaty, Cyganie dostali stereotypy złodziei i oszustów (w dużej mierze niesłusznie, historycznie to raczej zajmowali się muzykanctwem i kotlarstwem) zanim pojawili się w Polsce
@Emes91: a weź mi cuckoldzie białorycerzu wskaż fragment gdzie się z tego faktu naśmiewam
@Mezomorfix: nic, migneła mi ta informacja na twitterze i chciałem ją zweryfikować u miejscowych prawaków
Komentarz usunięty przez moderatora
Ależ poświęcenie z twojej strony XD. Shaded to zniknęła bo była głupią cipą i jej słynny wywiad ją zniszczył. Jakiekolwiek akcje rpzeciwko niej c---a dały, sama sie r-------a.
A w zajączkowską można n---------ć dowolnymi rzeczami bo jest masa rzeczy na nią ale to jakich miała rodziców i jechanie jej