Aktywne Wpisy

Dobre sranie i brak kolacji. Kostka smalcu dzisiaj jedzie kupić sobie rower stacjonarny coby przy konsoli palić fata. Bo kostka smalcu ma cel. Jak każdy grubas na początku ambicje ponad sufit. Zobaczymy potem. Kostka smalcu walczy
#igrzyskabebzonow #redukcja
#igrzyskabebzonow #redukcja

źródło: temp_file5152379415198376924
Pobierz
wfyokyga +99
AI IMAGES=HIV

źródło: temp_file7079229490868109515
Pobierz
Rąbnęli mi między 2 a 6:30 rano. Jest sens to w ogóle na policję zgłaszać?
Myślałem żeby zgłosić i mieć podkładkę przed wsadzeniem kamery w wizjer, jakby ktoś ze wspólnoty się burał.
Na kamerach nie ma nic ciekawego, niestety są tylko w garażu i przy wejściu do budynku.
#ukraina #wroclaw #dietapudelkowa
@Rad-X: do lodówki zawsze 😁
Potem się oburzała, że nachodzi ją przeze mnie policja, że to nie ona tylko współlokatorzy (kłamała - mieszkała sama), potem że rodzina może była na chwilę i się pomyliła xD
W końcu chciała się targować, że da mi 20 zł w
@bonekropik: czyli dzisiaj babunia zaskoczy męża fit obiadkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tytanowy_Lucjan Tak zrobię, dla zasady, chociaż o tyle gorzej że nie mam żadnych dowodów kto to zrobił
Pod koniec dnia pukasz grzecznie do drzwi i podajesz Dimie butelkę mineralnej mówiąc, że przy ciężkiej sraczce łatwo się odwodnić.
Pochodziłem popytać po sąsiadach, właściwie długo to nie trwało bo para z ukrainy z naprzeciwka się przyznała. Powiedzieli że kurier musiał się pomylić bo postawił pod ich drzwiami, a że oni kiedyś zamawiali to myśleli że to ich i zjedli (w sensie żona myślała że mąż jej zamówił). Dostałem stówę w gotówce także powiedzmy po temacie ale