Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#przegryw #januszex nie wiem co robić czuję się bezużyteczny. Pracuje w januszexie po 10h, w soboty mniej jest to moja 1 praca gdzie mam umowę zlecenie (wcześniej jedynie dni próbne i w wakacje parę tygodni) jednak czuję się bardzo kiepsko. Od ostatniego czasu miałem ataki paniki obecnie jestem na lekach mirtor i escitil ale czuję się o wiele gorzej jedyny plus jest taki, że nie mam ataków i nie budzę się co godzinę. Szef często jest na mnie w-------y bo przez leki nic do mnie nie dociera albo ledwo parę sekund i zapominam po co jechałem czy co miałem zrobić. Ogółem jest bardzo nerwowy codziennie słyszę wrzaski i mam dość ciągłego darcia i mówienia, że ja wogóle nie myślę. Chciałbym się zwolnić i może w końcu pójść do psychiatryka jak mi 3 lekarz zardził problem jest inny po rzuceniu pracy mam tylko parę dni i później mam w---------ć z domu to usłyszałem od rodziców a wiem, że to nie groźby bo raz nocowałem w hotelu. Jak myślicie rzucić pracę i szukać innej a przy okazji próbować naprawić psychikę?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie boj sie jak sie boisz jestes niewolnikiem, idz do psychiatryka tam cie ze wszystkiego wylecza
po co ci praca dostaniesz rente 5.6k zycie jak marzenie
dom ci niepotrzebny fajnie sie spi pod mostem bycie bezdomnym jest cool
  • Odpowiedz