Aktywne Wpisy
powsinogaszszlaja +291
TomSz +29
Z zarobkami 25k kupuje telefony używane 3 generacje wstecz co kilka lat i nigdy z żadnym telefonem się nic nie stało, żona z 15k też takie kupuje i raczej telefonów nie psuje... 14letni chrześniak nie jedynak z rodzicami zarabiającymi w sumie mniej niż moja żona właśnie dostał najnowszego #iphone Pro "bo wszyscy maja".
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Kobieta niemal całe swoje życie poświęca niszowemu sportowi, gdzie wspierają ją tylko najbliżsi i garstka kibiców. Potem przychodzą obleśni interanuci, którzy łykają to, że Klaudia dedykuje medal, nie trenerom, nie rodzinie, nie chłopakowi, ale Przemysławowi Babiarzowi.
Rozumiecie? Przez lata myślała o tych igrzyskach, ale nie mogła usnąć w nocy przed startem, gdyż Przemysław Babiarz niczym Wąsik i Kamiński, jest prześladowany przez reżim.
Na czym opiera się duma narodowa większości ludzi z prawicy? Czyż nie na niechlujnie pomalowanym kartonie w biało-czerwone barwy?
P.S. A poza tym uważam, że media społecznościowe powinny zostać zniszczone.
#polityka #bekazprawakow #neuropa #4konserwy
A jak kogoś nie stać na sport, a PRYWATNYCH sponsorów nie znalazł to zapraszam do pracy na rynku prywatnym i zapomnieniu o karierze zamiast ssać polskiego podatnika i udawać, że się dla niego pracuje.
Rozumiem perspektywę liberatariańską czy mocno liberalną, ale większość Polaków nie będzie miała z tym problemu, jeśli mowa o perspektywicznym sportowcu.
Dlatego nie oznaczyłem ich wyjątkowo, bo Konfederacja i ich środowisko domyślnie jest foliarskie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jeden profil podaje "cytat": "To srebro dedykuje Przemysławowi Babiarzowi", a drugi "Ten medal dedykuje Przemkowi Babiarzowi" xDDDDDDDD
@Tytanowy_Lucjan: wtf xD Od zawsze jednostki chwalą się najszybszym czasem na torze przeszkód, załogi czołgów czy artylerzyści ścigają się na czas przeładowania, i tak dalej.
Dobra pamięć nie ma co ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Każdy ma strzelać i pracować tak samo. Nie może być tak, że ktoś zapieprza do przodu i jest nieprzewidywalny. Właśnie te wszystkie zawody w wojsku są patologią dla statystyk i mediów.
Co z tego, że ktoś przebiegnie tor przeszkód w rekordowym czasie jak reszta żołnierzy robi to powoli albo nieudolnie.
Szkolenie powinno tworzyć równych rekrutów. W przeciwieństwie do życia prywatnego, gdzie współzawodnictwo jest oczywiście bardzo pozytywne i pcha